Рецепт Манти в духовці фото

Манти в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
Тісто , Борошно , М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви на пару , Пельмені
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 50 хв.

Рецепт приготування мант в духовці відмінно підійде для сімейного ситної вечері або обіду. Адже хоч як крути, зовсім не всі люблять відварне тісто від мант, виїдаючи тільки начинку. Тут же цього не буде!

Опис приготування:

Такий простий рецепт мант в духовці мене свого часу підкорив особливою хрусткою скоринкою, яка все ж залишається, хоч ми і додаємо потім бульйон. Хто любить смажені пельмені, - зрозуміє, про що я! але до речі, якщо ви дійсно любите суху і хрустку скоринку з тіста, - пропоную вам цей рецепт приготування мант в духовці трохи переробити, і не додавати бульйон, просто періодично перевертайте манти в духовці. Бажаю удачі!

  • Фарш - 500 грам
  • Бульйон - 1 літр
  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 0.5 склянки
  • Борошно - 2 склянки
  • Цибуля - 1 штука
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
манти в духовці - фото крок 1
1. Замісити тісто. Змішаємо спочатку яйця, олія, сіль і молоко до однорідності, потім починаємо домішувати борошно. Вимішуємо туге еластичне тісто, і залишимо його в холодильнику, поки зробимо начинку.
манти в духовці - фото крок 2
2. Фарш змішаємо з подрібненої цибулиною і спеціями. Тепер дістаємо тісто, розгортаємо його в тонкий пласт, і розрізаємо на квадратики. По центру кожного - фарш. Zashtipиvaem кінець.
манти в духовці - фото крок 3
3. Відправимо в розігріту духовку, і запікаємо 15-20 хвилин, поки верх мант не зарум'яниться. Тут все залежить від потужності вашої духовки.
манти в духовці - фото крок 4
4. Перекладаємо манти в каструлю або казанок, заливаємо бульйоном, - і назад в духовку, доводити до готовності.
манти в духовці - фото крок 5
5. Готово! Подавати із залишками бульйону навпіл зі сметаною. Дуже смачно!

Схожі рецепти