Манти в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування мант в духовці відмінно підійде для сімейного ситної вечері або обіду. Адже хоч як крути, зовсім не всі люблять відварне тісто від мант, виїдаючи тільки начинку. Тут же цього не буде!
Такий простий рецепт мант в духовці мене свого часу підкорив особливою хрусткою скоринкою, яка все ж залишається, хоч ми і додаємо потім бульйон. Хто любить смажені пельмені, - зрозуміє, про що я! але до речі, якщо ви дійсно любите суху і хрустку скоринку з тіста, - пропоную вам цей рецепт приготування мант в духовці трохи переробити, і не додавати бульйон, просто періодично перевертайте манти в духовці. Бажаю удачі!
- Фарш - 500 грам
- Бульйон - 1 літр
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 0.5 склянки
- Борошно - 2 склянки
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком

1. Замісити тісто. Змішаємо спочатку яйця, олія, сіль і молоко до однорідності, потім починаємо домішувати борошно. Вимішуємо туге еластичне тісто, і залишимо його в холодильнику, поки зробимо начинку.

2. Фарш змішаємо з подрібненої цибулиною і спеціями. Тепер дістаємо тісто, розгортаємо його в тонкий пласт, і розрізаємо на квадратики. По центру кожного - фарш. Zashtipиvaem кінець.

3. Відправимо в розігріту духовку, і запікаємо 15-20 хвилин, поки верх мант не зарум'яниться. Тут все залежить від потужності вашої духовки.

4. Перекладаємо манти в каструлю або казанок, заливаємо бульйоном, - і назад в духовку, доводити до готовності.

5. Готово! Подавати із залишками бульйону навпіл зі сметаною. Дуже смачно!