Маннік з Snowflake
(покроковий рецепт з фото)
Хочете порадувати своїх домочадців смачною випічкою, але не любите довго стояти біля плити? Хорошим варіантом стане маннік! Рецептів манника досить багато, я розповім як приготувати маннік на сніжку.
Маннік за цим рецептом виходить пишний, повітряний і дуже смачний! Цю випічку безумовно полюблять дорослі і діти. Хоча сніжок сам по собі досить солодкий продукт, маннік виходить в міру солодким. За бажанням можна полити його згущеним молоком, розтопленим шоколадом або варенням.
- Сніжок - 450 грам
- Крупа манна - 2 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Яйце - 3 штуки
- Розпушувач тіста - 10 грам
- Ванілін - 1 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
Яйця збийте з цукром до появи білої піни.
Додайте сніжок.
Додайте манку, ванілін і розпушувач.
Все перемішайте до однорідного стану.
Форму для випічки змастіть маслом, дно і боки обсипте манкою і вилийте тісто. Випікайте пиріг у духовці при температурі 180 градусів близько 40 хвилин. Готовність перевіряйте дерев'яною шпажкою.
Маннік на сніжку готовий.
Дайте йому трохи охолонути, потім витягніть, наріжте на порції і подавайте до столу. Смачного!