Рецепт Маннік в хлібопічці фото

Маннік в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи, Манька
Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На сніданок
Випічка, Манник

Улюблений багатьма маннік - прекрасний варіант для ранкового сніданку або легкого перекусу. З хлебопечкой приготування цього смачного і корисного страви не доставить зайвого клопоту, а в результаті вийде пишний, розсипчастий маннік з хрусткою рум'яною скоринкою!

Дізнавшись, як зробити маннік в хлібопічці, ви напевно спробуєте приготувати його саме цим простим і ефективним способом:

1. Отже, манку заливаємо кефіром і залишаємо на півгодини для розбухання крупи.

2. Дістаємо з холодильника вершкове масло, щоб встигло розм'якшити.

3. Додаємо в миску з манно-дієти сумішшю соду (для вірності можна погасити її крапелькою оцту або лимонного соку або додати розпушувач тесту), перемішуємо.

4. Виливаємо в чашу хлібопічки, додаємо цукор, сіль, прянощі, розм'якшене вершкове масло, razbivaem яйця. Просіваємо зверху борошно.

5. Якщо в господарстві є свіжі або заморожені фрукти - сміливо відправляйте їх слідом за іншими інгредієнтами. Сухофрукти і цукати теж цілком підійдуть.

6. Включаємо хлібопічку на «Заміс тіста».

7. Після закінчення замісу, залишаємо маннік трошки «відпочити» - хвилин 15-20.

8. Включаємо режим «Кекс» і через встановлений термін насолоджуємося смачним, ситним і корисним манника!

  • Манна крупа - 1 Склянка
  • Кефір - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач тіста - 2 чайних ложки (по бажанню)
  • Прянощі - За смаком (ваніль, покриття тощо.)
  • Фрукти, ягоди, цукати - За смаком (по бажанню)
  • Вершкове масло - 100 грам
Дізнавшись, як зробити маннік в хлібопічці, ви напевно спробуєте приготувати його саме цим простим і ефективним способом:

1. Отже, манку заливаємо кефіром і залишаємо на півгодини для розбухання крупи.

2. Дістаємо з холодильника вершкове масло, щоб встигло розм'якшити.

3. Додаємо в миску з манно-дієти сумішшю соду (для вірності можна погасити її крапелькою оцту або лимонного соку або додати розпушувач тесту), перемішуємо.

4. Виливаємо в чашу хлібопічки, додаємо цукор, сіль, прянощі, розм'якшене вершкове масло, razbivaem яйця. Просіваємо зверху борошно.

5. Якщо в господарстві є свіжі або заморожені фрукти - сміливо відправляйте їх слідом за іншими інгредієнтами. Сухофрукти і цукати теж цілком підійдуть.

6. Включаємо хлібопічку на «Заміс тіста».

7. Після закінчення замісу, залишаємо маннік трошки «відпочити» - хвилин 15-20.

8. Включаємо режим «Кекс» і через встановлений термін насолоджуємося смачним, ситним і корисним манника!

Схожі рецепти