Маннік на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.
Любителям солодощів до чаю цей рецепт манника на сковороді сподобається своєю нехитрістю. Готуємо разом з нами і насолоджуємося смачним чаєм!
Опис приготування:
Маннік зазвичай готуємо в духовці. Але захотілося спробувати його урізноманітнити, додавши цукерок в начинку. Ось тільки в духовці цукерки все розтікаються, тому вирішили спробувати маннік посмажити. Проблема в розмірі сковорідки - якщо у вас вона маленька і глибока, тоді ви зможете маннік приготувати цілісний. У мене вона велика і перевертати маннік було не з руки. Зате вийшли манника. Для приготування манника на сковороді можна не тільки мармеладні цукерки використовувати, але і шоколадні. Дивимося рецепт.
- Молоко - 1 літр
- Манна крупа - 13 Ст. Ложок
- Манна крупа - 13 Ст. Ложок
- Пакетик ванільного цукру - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Мармеладні цукерки - 16 штук
- Яйця - 1-2 штук
Підготуйте інгредієнти.
Закип'ятіть молоко, додайте ванільний цукор, сіль, простий цукор, всипати манку цівкою. Варіть протягом 3 хвилин, постійно заважаючи.
Тепер, отримавши Männik. На роздільну дошку насипте борошна, формуємо манника швидко, поки каша гаряча. Кладемо всередину цукерку.
Ліпимо як пиріжки, обвалюють в борошні.
Розігріваємо сковороду, наливаємо олії. Яйця розбийте в миску. Перед смаженням умочіть манника в яйця.
Смажимо з двох сторін до золотистого кольору.
А ось такий маннік на сковороді виходить всередині. Смачного!