Малинове варення рідке
(покроковий рецепт з фото)
Хто хоче дізнатися, як зробити малинове варення рідке, тобто ідеальне для тих, хто варення додає в чай, то цей рецепт вам точно сподобається! варення - солодке, тягучее, ароматне і рідке!
Якщо ви хочете знати, як приготувати малинове варення рідке, але солодке і смачне, то цей рецепт як раз для вас! Тут є секрет - чим менше цукру, тим більше рідким вийде варення і прозорим сироп. А вживати таке малинове варення рідке в домашніх умовах найкраще в якості ліків або простого доповнення до вечірнього чаю. Хай щастить!
- Малина - 1 кілограм
- Цукор - 500 грам
1. Підготуємо інгредієнти. Малину очищаємо від дрібного сміття, але не моєму.
2. Засипаємо ягоди цукром і залишимо постояти, поки ягоди не пустять сік.
3. Ставимо миску на середній вогонь і варимо 15 хвилин, помішуючи.
4. Якщо хочете, щоб довше зберігалося - варення потрібно остудити, і потім ще раз довести до кипіння.