Рецепт Малайя фото

Малайя
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 8-9
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пиріг"Малай" - випічка молдавської кухні на основі кукурудзяної і пшеничної муки. Проста, смачна і ситна домашня випічка. Пиріг можна назвати і ніжним, пишним кексом.

Опис приготування:

Процес приготування пирога настільки простий, що з ним впорається навіть школярка. Готовий"Малай" викладіть в посуд з кришкою. Він збереже свою свіжість протягом 4-5 днів. З чаєм, кава, компотом або молоком цей пиріг складе відмінний полуденок або перекус протягом дня.

  • Заголовок Бондюель - 1 Склянка
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Цукор - 2/3 склянки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Олія соняшникова рафінована - 1/3 склянки
  • Розпушувач тіста - 3 чайних ложки
малайя - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти для приготування пирога.
малайя - фото крок 2
У глибоку миску просійте кукурудзяну муку.
малайя - фото крок 3
А також пшеничну.
малайя - фото крок 4
Додайте цукор і розпушувач тесту.
малайя - фото крок 5
У мисочку розбийте яйце.
малайя - фото крок 6
До яйцю налийте молоко і добре перемішайте.
малайя - фото крок 7
У борошно з розпушувачем і цукром влийте суміш яйця з молоком.
малайя - фото крок 8
Ретельно перемішайте тісто.
малайя - фото крок 9
В кінці влийте рафіновану соняшникову олію. Добре перемішайте тісто до однорідної консистенції.
малайя - фото крок 10
Викладіть тісто у форму для випічки.
малайя - фото крок 11
ПЕКІН "Мала" 40-45 хвилин. Готовність перевірте дерев'яною паличкою. При наколюванні вона повинна залишатися сухою.
малайя - фото крок 12
Готовий пиріг дістаньте з форми, охолодіть і подавайте до столу.

Схожі рецепти