Рецепт Макове-кокосовий пиріг фото

Макове-кокосовий пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Молочні продукти , Мак , Горіхи , Молоко
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл , День народження , 8 березня
Випічка , Торти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Легкий і повітряний макове-кокосовий бісквіт в поєднанні з заварним кремом - просто чудовий тандем! аромат кокоса, вершкове післясмак… захотілося? Тоді дивіться мій рецепт!

Опис приготування:

Готувати торт будемо в кілька етапів: випічка бісквіту, приготування крему та збирання тортика. Обов'язково потрібно дати тортика достатньо часу на охолодження, просочення коржів, тоді результатом будете задоволені. Отже, дивіться як приготувати макове-кокосовий пиріг!

  • Вершкове масло - 150 грам (в тісто)
  • Цукор - 0, 5 склянки (в тісто)
  • Мак - 1 Склянка (в тісто)
  • Кокосова стружка - 1 Склянка (в тісто)
  • Яйце - 3 штуки (в тісто)
  • Борошно - 1 Склянка (в тісто)
  • Розпушувач - 10 грам (в тісто)
  • Крем - 200 грам (в тісто)
  • Молоко - 400 мілілітрів (в вершках)
  • Цукор - 1 Склянка (в вершках)
  • Яйце - 2 штуки (в вершках)
  • Борошно - 4 Ст. Ложки (в вершках)
  • Вершкове масло - 200 грам (в вершках)
макове-кокосовий пиріг - фото крок 1
Підготуйте продукти спочатку для бісквіта. Приступимо!
макове-кокосовий пиріг - фото крок 2
Візьміть глибоку посудину, міксером з'єднайте яйця з цукром до пишної піни.
макове-кокосовий пиріг - фото крок 3
Додайте мак, кокосову стружку, перемішайте міксером.
макове-кокосовий пиріг - фото крок 4
Розтопити вершкове масло, Не виключаю міксер, влийте масло, додайте сметану.
макове-кокосовий пиріг - фото крок 5
Введіть борошно і розпушувач тесту. Міксером доведіть масу до однорідного стану.
макове-кокосовий пиріг - фото крок 6
Змастіть форму маслом, перелийте тісто і відправте на годину в мультиварку на режимі"Випічка" .
макове-кокосовий пиріг - фото крок 7
Тепер приготуємо заварний крем.
макове-кокосовий пиріг - фото крок 8
Змішайте яйця з цукром, борошном і невеликою кількістю молока. Міксером зробіть масу однорідної, без грудочок.
макове-кокосовий пиріг - фото крок 9
Результат збивання на фото.
макове-кокосовий пиріг - фото крок 10
Влийте тепле молоко і доведіть крем до загустіння на маленькому вогні або паровій бані. Для заварного крему я завжди використовую каструлю з подвійним дном, це дозволяє крему не підгорає і повільно нагріватися.
макове-кокосовий пиріг - фото крок 11
Готовий крем остудіть, додайте розм'якшене вершкове масло і міксером збийте крем до пишної однорідної маси.
макове-кокосовий пиріг - фото крок 12
Бісквіт готовий. Не поспішайте його витягати, дайте йому охолонути в формі.
макове-кокосовий пиріг - фото крок 13
Тарілочку застелите двома шматочками паперу, коли торт буде зібраний, потягніть за шматочки з різних сторін і тарілочка залишиться чистою і тортик не постраждає. Порежьте бисквит на три коржа. Кожен корж добре змастіть заварним кремом.
макове-кокосовий пиріг - фото крок 14
Зберіть тортик, змастіть зверху по боках. Прикрасьте кокосовою стружкою або кокосовими чіпсами. Дайте просочитися в холоді не менше 2-3 годин. Приємного!

Схожі рецепти