Макарони з курячим філе
(покроковий рецепт з фото)
З макаронів готують гарніри, салати, супи, запіканки, а ми розберемо рецепт приготування макаронів з курячим філе.
Щоб приготувати що-небудь «на швидку руку», прекрасно підійде простий рецепт макаронів з курячим філе. Сама ласа частина курочки і легкозасвоюваних може бути приготовлена як на обід, так і на вечерю. А як приготувати макарони з курячим філе і для святкового столу? Та дуже просто, невелика прикраса у вигляді посипаного сиру і зелені додасть страві майже ресторанний вид. Спробуйте, Вам обов'язково сподобається!
- Куряче філе - 500 грам
- Макарони - 350 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Масло рослинне - 20 мілілітрів (для макаронів і смаження овочів)
- Вершкове масло - 25 грам (для смаження курячого філе)

Воду в каструлі доводимо до кипіння, кладемо сіль і макарони і відразу ж перемішуємо, щоб вони не злиплися, якщо ми використовуємо нетверді сорти макаронів, краще в воду додати 1 ст. Ложку рослинної олії, варимо в залежності від часу приготування, зазначеної на упаковці, зазвичай 7-10 хвилин.

Готові макарони проціджуємо.

Поки готуються макарони, куряче філе нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо на вершковому маслі протягом 10-15 хвилин, в кінці обсмажування солимо і додаємо спеції.

Цибуля, морква і помідор нарізаємо дрібними кубиками і на рослинному маслі обсмажуємо на іншій сковороді 5-7 хвилин.

Макарони і зажарку додаємо в куряче філе, перемішуємо і все разом смажимо ще 2-3 хвилини. Перед подачею на стіл блюдо можна посипати тертим сиром і прикрасити зеленню. Куша! Це смачно і ситно!