Мафіни з сиру
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім, як приготувати маффіни з творили. Це ніжна і м'яка випічка в маленьких силіконових формочках. Присутність сиру не чути, лише м'який вершковий смак і ніжний аромат ванілі.
Для випічки маффінів скористайтеся силіконовими або паперовими формами. Також відмінно запікаються маффіни і в антипригарних формах. Змащувати їх потрібно тільки в тому випадку, якщо форми не антипригарні. Хай щастить!
- Сир - 250 грам
- Вершкове масло - 140 грам
- Яйце - 2 штуки
- Ванільний цукор - 1 штука (упаковочка)
- Цукор - 150 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно пшеничне вищого ґатунку - 250 грам
Підготуйте продукти для маффінів. Точно відміряйте кількість сиру, вершкового масла, цукру і борошна.
Міксером на максимальних обертах збийте яйця з цукром і ванільним цукром до світлої піни.
Розтопити вершкове масло, введіть його в тісто з сиром. Міксером продовжуйте збивання.
Введіть просіяне борошно з розпушувачем, сіль, міксером з'єднайте масу.
Testo майже. Комочковв ньому бути не повинно. Маса в'язка, в міру густа.
Розкладіть тісто в формочки трохи більше половини. Поставте в гарячу духовку на 25-30 хвилин, температура - 180 градусів.
Сирні маффіни готові. Остудіть їх і подайте до столу. Смачного!