Маффіни
(покроковий рецепт з фото)
Маффіни… при цьому слові у багатьох ласунів тріпоче серце і розбурхує апетит. А що, якщо у вас не виходить їх готувати або ви просто не пробували? Я розповім вам, як приготувати маффіни.
Такі маффіни виходять дивно смачними і ароматними. Вони напевно здивують всю вашу сім'ю і гостей. При бажанні ви можете покрити їх глазур'ю або кремом. Замість вишні можете додати будь-яку ягоду, наприклад, смородину или чернику.
Смачного!
- Пшеничне борошно - 380 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сода харчова - 1/2 чайних ложки
- Кориця мелена - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Яйця - 3 штуки
- Вершкове масло (розтоплене) - 3 Ст. Ложки
- Крем - 1, 5 склянки
- Ванільний екстракт - 1 Ст. Ложка
- Вишня б / к - 1, 5 склянки
1
Розігрійте духовку до 175 З. Змастіть маслом паперові формочки для маффінів.
2
У мисці змішайте борошно, розпушувач, сіль, корицю і соду.
3
В іншій мисці збийте яйця з цукром, додайте розтоплене масло, сметану і ваніль. Все перемішайте.
4
Змішайте вміст мисок, потім акуратно додайте і перемішайте вишню.
5
Тісто розкладіть по формах і випікайте 25-30 хвилин.