Мадридський часниковий суп
(покроковий рецепт з фото)
Любіть іспанську кухню? Мадридський часниковий суп - один з найдавніших страв Іспанії. Рецепт цього супу дуже простий, набір продуктів невеликий, але часниковий суп виходить дуже смачним і ароматним.
Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати мадридський часниковий суп - одна з найдавніших страв Іспанії. Любителі часнику високо оцінять це блюдо. І, незважаючи на всю простоту приготування і невеликий набір продуктів, суп виходить ситним, апетитним і ароматним. Рекомендую приготувати!
- Болгарський перець - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- М'ясний бульйон - 200 мілілітрів
- Часник - 5-6 зубчиків
- Хліб - 1-2 скибочок (або кийок)
- Оцет - 1/4 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Чорний мелений перець - 2-3 Щепоток (за смаком)
- Зелень - 1/4 пучка
![мадридський часниковий суп - фото крок 1](https://kuhari.com.ua/img/madridskii_chesnochnii_sup-501075.webp)
1. Блендером або в ступці перетираємо часник із сіллю.
![мадридський часниковий суп - фото крок 2](https://kuhari.com.ua/img/madridskii_chesnochnii_sup-501076.webp)
2. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, додаємо туди часник із сіллю. Потім викладаємо тонкі скибочки хліба або батона, обсмажуємо його з двох боків до золотистої скоринки.
![мадридський часниковий суп - фото крок 3](https://kuhari.com.ua/img/madridskii_chesnochnii_sup-501080.webp)
3. Потім викладаємо грінку в глибоку тарілку.
![мадридський часниковий суп - фото крок 4](https://kuhari.com.ua/img/madridskii_chesnochnii_sup-501079.webp)
4. У киплячий бульйон викладаємо порізаний на невеликі шматочки болгарський перець, варимо 5-6 хвилин.
![мадридський часниковий суп - фото крок 5](https://kuhari.com.ua/img/madridskii_chesnochnii_sup-501081.webp)
5. В окремій каструлі кип'ятимо воду, додаємо оцет і акуратно вбиваємо яйце. Я використовую бляшанку з обрізаним дном. Яйце не розтікається і виходить дуже акуратним за формою.
![мадридський часниковий суп - фото крок 6](https://kuhari.com.ua/img/madridskii_chesnochnii_sup-501082.webp)
6. Варимо яйце хвилину-дві, а потім дуже акуратно дістаємо його шумівкою і викладаємо на грінку.
![мадридський часниковий суп - фото крок 7](https://kuhari.com.ua/img/madridskii_chesnochnii_sup-501083.webp)
7. А потім зверху заливаємо готовим бульйоном з перцем.
![мадридський часниковий суп - фото крок 8](https://kuhari.com.ua/img/madridskii_chesnochnii_sup-501084.webp)
8. І перед подачею мадридський часниковий суп посипаємо дрібно нарізаною зеленню.