М'ятний сироп
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати легенький м'ятний сироп? Насправді все дуже просто, тому процес готування займає зовсім небагато часу. Виходить чудовий свіженький і ароматний сиропчик.
За бажанням можете додати кілька крапель лимона або ж лайма. Даний сироп можна додавати в напої, коктейлі, випічку і креми. А зберігати можна не один місяць, тримаючи в холодильнику, щільно закритим. Також його можна застосовувати при простудних захворюваннях, з його допомогою можна поліпшити сон. Смачного!
- М'ята - 1 Склянка (листя)
- Вода - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
1
Насправді приготувати м'ятний сироп простіше простого, для цього нам знадобиться всього три інгредієнта.
2
Поставте на газ невелику каструльку. Влийте в неї воду, додайте цукор і листя м'яти. Перемішайте. Доведіть до кипіння і прокип'ятіть пару хвилин, не більше.
3
Зніміть з вогню закипілий сироп, остудіть його. Процідіть через сито або марлю, щоб не потрапляла листя м'яти. Влийте в стерилізовані банки і поставте в холод.