М'ясні ватрушки з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Чим порадувати свою сім'ю на черговий вечеря? звичайно ватрушками: відкритими коржами з начинкою. Читайте, як приготувати м'ясні ватрушки з сиром, легке, незвичайне, ситне блюдо.
Особливість рецепту в тому, що ватрушки готуються без борошна. Замість тесту використовується фарш. Виходить дуже смачно і ситно.
Фарш вибирайте будь-який по своєму смаку. Подавайте зі свіжими або консервованими овочами.
- Сир - 400 грам
- Сир м'який плавлений - 200 грам
- Фарш - 1000 грам
- Яйце - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Сіль, перець - За смаком
1. У фарш додайте сіль, перець і яйце. Перемішайте руками до однорідності.
2. У сир додайте плавлений сир і перетріть ложкою.
3. Посоліть сирну масу і додайте дрібку білого перцю. Видавіть часник.
4. Форму або лист змастіть рослинною олією. З фаршу скачайте колобочкі, потім зробіть в них поглиблення і викладіть начинку. Випікайте в духовці при температурі 180 градусів 45-50 хвилин.
5. От і все, ватрушки готові!