Рецепт М'ясні ватрушки з сиром фото

М'ясні ватрушки з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Сир , Фарш
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Для дітей
Випічка , Гарячі страви , Страви з начинкою , Ватрушки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Чим порадувати свою сім'ю на черговий вечеря? звичайно ватрушками: відкритими коржами з начинкою. Читайте, як приготувати м'ясні ватрушки з сиром, легке, незвичайне, ситне блюдо.

Опис приготування:

Особливість рецепту в тому, що ватрушки готуються без борошна. Замість тесту використовується фарш. Виходить дуже смачно і ситно.

Фарш вибирайте будь-який по своєму смаку. Подавайте зі свіжими або консервованими овочами.

  • Сир - 400 грам
  • Сир м'який плавлений - 200 грам
  • Фарш - 1000 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль, перець - За смаком
м'ясні ватрушки з сиром - фото крок 1
1. У фарш додайте сіль, перець і яйце. Перемішайте руками до однорідності.
м'ясні ватрушки з сиром - фото крок 2
2. У сир додайте плавлений сир і перетріть ложкою.
м'ясні ватрушки з сиром - фото крок 3
3. Посоліть сирну масу і додайте дрібку білого перцю. Видавіть часник.
м'ясні ватрушки з сиром - фото крок 4
4. Форму або лист змастіть рослинною олією. З фаршу скачайте колобочкі, потім зробіть в них поглиблення і викладіть начинку. Випікайте в духовці при температурі 180 градусів 45-50 хвилин.
м'ясні ватрушки з сиром - фото крок 5
5. От і все, ватрушки готові!

Схожі рецепти