Локшина з креветками і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути простіше, ніж зварити макаронні вироби і подати до них який-небудь соус або зажарку. Таке поєднання присутній майже у всіх кухнях світу.
Ми ж з вами зробимо азіатський варіант з фунчозой. А саме ви можете прочитати про те, як приготувати локшину з креветками і овочами. Інгредієнтів ми вибрали мінімум. Таке гаряче ідеально підійде для романтичного вечора. Спробуйте також додати моркву або помідори.
- Funčoza - 100 грам
- Болгарський перець - 1 штука
- Креветки - 20 штук
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Локшину замочіть на 10 хвилин в холодній воді, а потім відварити в підсоленій воді до готовності. Злийте воду через друшляк. Спосіб приготування може відрізнятися, дивіться на упаковці.
Креветки очистіть від панцира, необхідно розморозити. Обсмажте їх на маслі протягом 1 хвилини.
Перець помийте, наріжте соломкою. Обсмажте його в маслі протягом 30 секунд. Потім додайте до нього локшину. І готуйте протягом 2-3-х хвилин, перемішавши.
Викладіть локшину на блюдо, прикрасивши його креветками. Смачного!