Лобіо з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Дуже люблю грузинську кухню, тому пропоную вам рецепт лобіо з яйцем із зеленої квасолі. Ніжні стручки надзвичайно корисні. І при цьому, молода квасоля дуже смачна і низькокалорійна. Краса!
Квасоля треба відварити, змішати зі спеціями і зеленню, потім додати яєчну суміш і прогріти. Лобіо готується просто, швидко, а подавати його можна як на гаряче, так і на холодну. Удачі в приготуванні!
- Стручковая фасоль - 800 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Пучок зелені - 1 штука(Braai, петрушка, базилік)
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль, перець - За смаком
Для того щоб приготувати обід із зеленого лобіо на 4 людини, я беру 800 g саму вестибюль. Мою його під проточною водою, видаляю обидва кінчика стручка і ріжу кожен стручок на шматочки по 3 см.
Далі заливаю лобіо холодною водою так, щоб вона лише злегка покривала його, солю і ставлю варитися на повільному вогні.
Тим часом чищу і ріжу півкільцями ріпчасту цибулю. Його кількість можете визначити для себе індивідуально. Коли лобіо закипить, перекладаю цибулю в каструлю. Вони, хто не люблять варену цибулю, можуть його пасерувати окремо і додати до страви в кінці варіння.
Тепер беру 1-2 яйця і збиваю їх з невеликою кількістю води (1-2 ст. Л.), дрібно нарізаною зеленню кінзи і базиліка, зубчиком розчавленого часнику і сіллю.
Коли лобіо поміняє свій колір з яскраво зеленого на блідий, можна влити яєчну суміш і швидко перемішати. В кінці залишається додати трохи соняшникової олії. Цю страву можна їсти і в гарячому, і в холодному вигляді. Хто як любить.