Рецепт Лобіо з яйцем фото

Лобіо з яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Лобі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Дуже люблю грузинську кухню, тому пропоную вам рецепт лобіо з яйцем із зеленої квасолі. Ніжні стручки надзвичайно корисні. І при цьому, молода квасоля дуже смачна і низькокалорійна. Краса!

Опис приготування:

Квасоля треба відварити, змішати зі спеціями і зеленню, потім додати яєчну суміш і прогріти. Лобіо готується просто, швидко, а подавати його можна як на гаряче, так і на холодну. Удачі в приготуванні!

  • Стручковая фасоль - 800 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Пучок зелені - 1 штука(Braai, петрушка, базилік)
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль, перець - За смаком
лобіо з яйцем - фото крок 1
Для того щоб приготувати обід із зеленого лобіо на 4 людини, я беру 800 g саму вестибюль. Мою його під проточною водою, видаляю обидва кінчика стручка і ріжу кожен стручок на шматочки по 3 см.
лобіо з яйцем - фото крок 2
Далі заливаю лобіо холодною водою так, щоб вона лише злегка покривала його, солю і ставлю варитися на повільному вогні.

Тим часом чищу і ріжу півкільцями ріпчасту цибулю. Його кількість можете визначити для себе індивідуально. Коли лобіо закипить, перекладаю цибулю в каструлю. Вони, хто не люблять варену цибулю, можуть його пасерувати окремо і додати до страви в кінці варіння.

лобіо з яйцем - фото крок 3
Тепер беру 1-2 яйця і збиваю їх з невеликою кількістю води (1-2 ст. Л.), дрібно нарізаною зеленню кінзи і базиліка, зубчиком розчавленого часнику і сіллю.
лобіо з яйцем - фото крок 4
Коли лобіо поміняє свій колір з яскраво зеленого на блідий, можна влити яєчну суміш і швидко перемішати. В кінці залишається додати трохи соняшникової олії. Цю страву можна їсти і в гарячому, і в холодному вигляді. Хто як любить.

Схожі рецепти