Ліниве варення
(покроковий рецепт з фото)
Зазвичай ми варимо вариво підлягає наполягаючи фрукти з цукром, часто знімаючи пінку. Іноді воно "тікає" . Пропоную зварити варення з мінімумом зусиль і брудного посуду. Дивіться рецепт!
Таким чином ви можете готувати варення з будь-яких ягід і фруктів. Для більш сильного аромату додайте корицю і ваніль.
- Яблуко - 500 грам
- Цукор - 250 грам
- Вода - 4 Ст. Ложки
Підготуйте інгредієнти.
Яблука помийте, наріжте часточками.
Викладіть у жароміцних форму, посипте цукром.
Полийте водою або лимонним соком.
Готуйте в духовці при 170 градусах близько 1 годину.
Варення готове. Смачного!