Рецепт Лимонний пиріг «ключик» фото

Лимонний пиріг «ключик»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Американська кухня
Тісто , Фрукти , Пісочне тісто , Лимон
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На святковий стіл , День народження
Випічка , Пироги , Торти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей лимонний пиріг настільки ніжний, що на смак схожий на солодку лимонну піну! Простий в приготуванні, він стане знахідкою на кожне свято. Обов'язково порадуйте такий випічкою близьких і рідних!

Опис приготування:

Солодкий пиріг з кислинкою - краще доповнення до будь-якого чаювання! Цей лимонний пиріг виходить дуже повітряним завдяки яєчної начинці, а цедра лайма і сік дають дуже приємну кислинку. На смак цей пиріг схожий на лимонну піну, настільки він ніжний. Ви можете замінити цедру і сік лайма на лимон. Ви також можете поекспериментувати з прикрасою. Нижче я розповім, як приготувати лимонний пиріг «Ключик».

  • Пісочне тісто - 1 штука
  • Яйця - 4 штуки
  • Вапно - 3 штуки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Жирні вершки - 300 мілілітрів
  • Згущене молоко - 400 грам
лимонний пиріг
1. Розкачайте раніше приготоване пісочне тісто в пласт розміром з форму. Рівномірно розподіліть тісто в формі, sformirovav кінець. Наколи дно виделкою. Для тесту потрібні: 2-3 ст.Л. Холодної води, яєчний жовток, 3/4 ç.l. Солі, 90 г охолодженого сл. Масла і 150 г борошна. Борошно з'єднаємо з сіллю і вершковим маслом, швидко розітріть руками до утворення жирної крихти. Після додайте до крихті жовток і воду. Швидко"зберіть" тісто, намагайтеся особливо не вимішувати його. Потримайте його в холодильнику в харчовій плівці близько півгодини.
лимонний пиріг
2. Застелите пергаментний папір, засипте в форму утяжелитель. Залиште в холодильнику на 15 хвилин.
лимонний пиріг
3. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 10 хвилин. Вийміть наповнювач і випікайте ще 10 хвилин до золотистого кольору.
лимонний пиріг
4. Підготуйте необхідні для начинки інгредієнти.
лимонний пиріг
5. Натріть цедру лайма, вичавіть з фрукта сік.
лимонний пиріг
6. Жовтки відокремте від білків і збийте міксером. Додайте згущене молоко і продовжуйте збивати.
лимонний пиріг
7. Додайте цедру лайма і сік, перемішайте.
лимонний пиріг
8. Порціями додайте збиті з цукром білки, добре перемішайте.
лимонний пиріг
9. Викладіть начинку на корж. Випікайте при 160 градусах приблизно 30 хвилин (або поки верх не стане золотистим).
лимонний пиріг
10. Дайте пирогу повністю охолонути. Прикрасьте готову випічку збитими вершками і кружечками лайма. Смачного!

Схожі рецепти