Рецепт Лимонний крамбл з ягодами фото

Лимонний крамбл з ягодами
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Ягоди, Малина, Пісочне тісто, Смородина, Чорна смородина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, Літні, Десерт
Випічка, Солодке, Пироги

Соковиті садові ягоди, лимонна крихта… Справжнісінький річний десерт! Готується все дуже просто, обов'язково спробуйте!

Приготувати цей чудовий десерт можна з найрізноманітнішими ягодами і фруктами, вибираючи їх по своєму смаку. Варто також звернути увагу, що додавання в лимонну крихту цільнозерновий борошна робить десерт корисніше, хоча не є обов'язковим етапом. Пригощайтеся, сподіваюся, Вам сподобається!

  • Лимон - 1 штука (вагою 100-130 грам)
  • Ягоди - 250-300 грам (малина і чорна смородина)
  • Борошно пшеничне цільнозернових - 100 грам
  • Борошно пшеничне - 200-250 грам(1 або вищий сорт)
  • Олія соняшникова - 60 мілілітрів(rafinirovannoe)
  • Цукровий пісок - 120-140 грам
  • Сода харчова - 0, 5 чайних ложки
лимонний крамбл з ягодами - фото крок 1
Приготування лимонного крамбль почніть з підготовки необхідних продуктів. В даному випадку для начинки обрані малина і чорна смородина, проте, підійдуть практично будь-які свіжі або заморожені ягоди.
лимонний крамбл з ягодами - фото крок 2
Далі необхідно підготувати лимон. Зніміть з нього цедру (за допомогою дрібної терки), а потім видаліть білу прошарок.
лимонний крамбл з ягодами - фото крок 3
Очищену м'якоть лимона перетворите в пюре за допомогою блендера і з'єднайте з цедрою. Всипте в лимонне пюре цукор і харчову соду, влийте олію, добре перемішайте. Маса повинна спіниться і біліть.
лимонний крамбл з ягодами - фото крок 4
Введіть в лимонну масу просіяне цельнозерновую борошно і перемішайте.
лимонний крамбл з ягодами - фото крок 5
Частинами введіть в масу білу муку, одночасно просіюючи її і стежачи за консистенцією тесту.
лимонний крамбл з ягодами - фото крок 6
Продовжуйте додавати борошно до тих пір, поки тісто не перетвориться в розсипчасту крихту.
лимонний крамбл з ягодами - фото крок 7
Розподіліть половину отриманої лимонної крихти по дну форми для випікання. Зверху викладіть ягоди.
лимонний крамбл з ягодами - фото крок 8
Присипте ягоди другою частиною тіста і випікайте крамбл при температурі 170-180 градусів протягом 35-40 хвилин до появи рум'яної скоринки.
лимонний крамбл з ягодами - фото крок 9
Дайте лимонному крамбль з ягодами злегка охолонути і подавайте, розрізавши на порційні шматочки. Смачного!

Схожі рецепти