Рецепт Лимонна помадка фото

Лимонна помадка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Фрукти , Яйця , Лимон
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , Романтична вечеря
Десерти
Кількість порцій: 10
Час приготування: 20 хв.

Пропоную відмінний рецепт, як приготувати лимонну помадку. У неї кислувато-солодкий смак. Це відмінний варіант для пирогів, торт, кексів, паски і багатьох інших видів випічки.

Опис приготування:

Існує багато видів помадки для випічки: лимонна, ванільна, цукрова та інші. З її допомогою можна також прикрасити паску. Лимонну помадку можна використовувати не тільки для декорування, але і для додання страві цікавого смаку. Готується вона дуже просто, дотримуючись простого покрокового рецептом, ви без зусиль зможете приготувати таку. Приступаємо!

1. Насамперед лимони ретельно помиємо під проточною водою, після чого обдадім їх окропом.

2. Ножем або теркою збираємо цедру.

3. Розрізаємо кожен лимон на половинки, видавлюємо з кожної сік. Робимо це вручну або за допомогою соковижималки.

4. У миску вбиваємо яйця і додаємо всі необхідні інгредієнти.

5. Ретельно перемішуємо все віночком.

6. Відправляємо масу в сотейник, ставимо її на вогонь, варимо і помішувати близько восьми хвилин (коли суміш загусне, значить вже готове).

7. Готову помадку можна відразу використовувати для прикраси випічки, а можна перелити її в заздалегідь простерилізовані банки і залишити в холодильнику, а потім при необхідності розігріти в мікрохвильовій печі або на водяній бані.


  • Лимон - 4 штуки
  • Яйце - 4 штуки
  • Цукор - 350 грам (або цукрова пудра)
  • Олія - 225 грам
  • Крохмаль - 10 грам
Існує багато видів помадки для випічки: лимонна, ванільна, цукрова та інші. З її допомогою можна також прикрасити паску. Лимонну помадку можна використовувати не тільки для декорування, але і для додання страві цікавого смаку. Готується вона дуже просто, дотримуючись простого покрокового рецептом, ви без зусиль зможете приготувати таку. Приступаємо!

1. Насамперед лимони ретельно помиємо під проточною водою, після чого обдадім їх окропом.

2. Ножем або теркою збираємо цедру.

3. Розрізаємо кожен лимон на половинки, видавлюємо з кожної сік. Робимо це вручну або за допомогою соковижималки.

4. У миску вбиваємо яйця і додаємо всі необхідні інгредієнти.

5. Ретельно перемішуємо все віночком.

6. Відправляємо масу в сотейник, ставимо її на вогонь, варимо і помішувати близько восьми хвилин (коли суміш загусне, значить вже готове).

7. Готову помадку можна відразу використовувати для прикраси випічки, а можна перелити її в заздалегідь простерилізовані банки і залишити в холодильнику, а потім при необхідності розігріти в мікрохвильовій печі або на водяній бані.

Схожі рецепти