Легкий суп без м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Цей суп можна вважати легким у всіх відносини. Він не містить жирів, що робить його легким для засвоєння. Він дуже простий в приготування, з таким легким рецептом впорається наймолодша господиня.
Суп приготований в мультиварці, але можна зварити і в каструлі на плиті. Суп ідеально підходить для дієти столу №5 та дитячого харчування.
- Картопля - 3 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Манна крупа - 3 Ст. Ложки
- Яйце варене - 1 штука
- Вода - 1 літр
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Шпинат - За смаком (пару листочків)
- Зелена цибуля - 1 пучок
1. Приготуємо продукти для супу. Овочі вимити і очистити.
2. Цибулю і моркву порізати кубиками.
3. Картоплю порізати шматочками.
4. У каструлю складіть картопля, цибуля, морква, манку і сіль.
5. Залийте водою і поставте варитися на режим "суп" .
6. Варене яйце порубати шматочками, шпинат і листя часнику зеленого порізати тонко.
7. Для 5 хвилин до кінця варіння супу додати шпинат і яйце. Відкоригувати на сіль. Легкий суп без м'яса готовий.