Легкий салат по-мексиканськи
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 хв.
Хочете здивувати своїх гостей? подивіться, як приготувати легкий салат по-мексиканськи, і подайте його на святковий стіл: всі будуть в захваті від яскравих фарб, смаку і аромату цієї страви!
Опис приготування:
У приготуванні даного салату немає нічого складного, але виходить він неймовірно красивим, смачним і ситним. І все завдяки барвистим овочам: Болгарська перцю, перцю Чилі, кукурузе, огіркам і квасолі. Такий салат можна приготувати як на буденний, так і на святковий стіл. Не використовуйте майонез, так як овочеві салати набагато смачніше, якщо їх заправити олією (найкраще оливковою).
- Огірок - 3 штуки
- Помідори - 3-5 штук
- Перець солодкий - 1-2 штук
- Квасоля консервована - 1 штука (банку)
- Кукурудза консервована - 1 штука (банку)
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
1. Огірки наріжте кубиками, солодкий болгарський перець і помідори також наріжте середніми кубиками. Наріжте трохи перцю чилі і додайте до овочів.
2. Процідіть і додайте консервовану або відварну квасоля (можна брати як білу, так і червону) і кукурудзу. Злегка посолити, заправте лимонним соком і рослинним маслом.
3. Перемішайте, поперчіть і відразу ж подавайте салат. Смачного!