Рецепт Легкий салат по-мексиканськи фото

Легкий салат по-мексиканськи
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Помідор , Болгарський перець
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 хв.

Хочете здивувати своїх гостей? подивіться, як приготувати легкий салат по-мексиканськи, і подайте його на святковий стіл: всі будуть в захваті від яскравих фарб, смаку і аромату цієї страви!

Опис приготування:

У приготуванні даного салату немає нічого складного, але виходить він неймовірно красивим, смачним і ситним. І все завдяки барвистим овочам: Болгарська перцю, перцю Чилі, кукурузе, огіркам і квасолі. Такий салат можна приготувати як на буденний, так і на святковий стіл. Не використовуйте майонез, так як овочеві салати набагато смачніше, якщо їх заправити олією (найкраще оливковою).

  • Огірок - 3 штуки
  • Помідори - 3-5 штук
  • Перець солодкий - 1-2 штук
  • Квасоля консервована - 1 штука (банку)
  • Кукурудза консервована - 1 штука (банку)
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
легкий салат по-мексиканськи - фото крок 1
1. Огірки наріжте кубиками, солодкий болгарський перець і помідори також наріжте середніми кубиками. Наріжте трохи перцю чилі і додайте до овочів.
легкий салат по-мексиканськи - фото крок 2
2. Процідіть і додайте консервовану або відварну квасоля (можна брати як білу, так і червону) і кукурудзу. Злегка посолити, заправте лимонним соком і рослинним маслом.
легкий салат по-мексиканськи - фото крок 3
3. Перемішайте, поперчіть і відразу ж подавайте салат. Смачного!

Схожі рецепти