Ледачі котлети з капусти
(покроковий рецепт з фото)
Котлети можна готувати з чого завгодно, навіть з капусти. Це просто і швидко, до того ж дуже смачно. Якщо немає заперечень, тоді давайте починати готувати.
Іноді хочеться відпочити від м'ясних страв і приготувати щось більш легке. Чому б не приготувати в такому випадку ледачі котлети з капусти, це легко, швидко, смачно і бюджетно.
- Капуста - 700 грам (свіжа)
- Яйце - 2 штуки
- Масло рослинне - 45 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Зелень - 1 Чайна ложка (суха або свіжа)
- Часник - 2 зубчики
Підготуйте інгредієнти.
Подрібніть капусту. Якщо капуста молода, можна відразу приступати до наступного кроку, якщо капуста зиязик і жорстка, то її треба залити окропом, накрити кришкою і залишити на 10 хвилин.
Злийте з капусти воду, відіжміть зайву рідину, додайте подрібнену цибулю, натріть часник, додайте яйця, сіль, борошно, чорний мелений перець, суху або свіжу зелень.
Розігрійте сковороду, влийте рослинне масло, викладіть капустяні котлети, смажте під кришкою на невеликому вогні до готовності.
Ледачі котлети з капусти подавайте зі сметаною або з натуральним йогуртом. Це дуже смачно! Смачного!