Рецепт Ледачі котлети з капусти фото

Ледачі котлети з капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 5
Час приготування: 40 хв.

Котлети можна готувати з чого завгодно, навіть з капусти. Це просто і швидко, до того ж дуже смачно. Якщо немає заперечень, тоді давайте починати готувати.

Опис приготування:

Іноді хочеться відпочити від м'ясних страв і приготувати щось більш легке. Чому б не приготувати в такому випадку ледачі котлети з капусти, це легко, швидко, смачно і бюджетно.

  • Капуста - 700 грам (свіжа)
  • Яйце - 2 штуки
  • Масло рослинне - 45 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
  • Зелень - 1 Чайна ложка (суха або свіжа)
  • Часник - 2 зубчики
ледачі котлети з капусти - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
ледачі котлети з капусти - фото крок 2
Подрібніть капусту. Якщо капуста молода, можна відразу приступати до наступного кроку, якщо капуста зиязик і жорстка, то її треба залити окропом, накрити кришкою і залишити на 10 хвилин.
ледачі котлети з капусти - фото крок 3
Злийте з капусти воду, відіжміть зайву рідину, додайте подрібнену цибулю, натріть часник, додайте яйця, сіль, борошно, чорний мелений перець, суху або свіжу зелень.
ледачі котлети з капусти - фото крок 4
Розігрійте сковороду, влийте рослинне масло, викладіть капустяні котлети, смажте під кришкою на невеликому вогні до готовності.
ледачі котлети з капусти - фото крок 5
Ледачі котлети з капусти подавайте зі сметаною або з натуральним йогуртом. Це дуже смачно! Смачного!

Схожі рецепти