Ледачі голубці ПП
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт ледачих голубців можуть записати собі прихильники правильного харчування. Готуються вони набагато простіше і швидше, ніж звичайні голубці, а виходять смачними і корисними. Ідеальні для фігури!
Ледачі голубці готуються дуже легко. І якщо у вас мало часу, щоб возитися з традиційними голубцями, то цей рецепт ідеальна знахідка для вас. Сьогодні я розповім вам, як приготувати ліниві голубці ПП. Це смачну і поживну страву. Ледачі голубці ПП - повноцінний корисний обід для прихильників правильного харчування.
- Куряче філе - 500 грам
- Мал - 2/3 склянки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Капуста - 600 грам
- Помідори - 400 грам (у власному соку)
- Крем 15% - 200 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
Насамперед промиваємо рис і ставимо його варитися в підсоленій воді.
Дрібно шаткуємо капусту.
Заливаємо її на хвилин 5 окропом.
З курячого філе приготуємо фарш з допомогою м'ясорубки або блендера.
Ріпчасту цибулю очистимо й дрібно наріжемо.
Морквину очистимо і натремо на дрібній тертці або середньої.
А тепер готуємо фарш для голубців: в миску до курячого фаршу додаємо моркву, цибуля, сіль і перець за смаком і добре перемішуємо.
Далі додаємо капусту (попередньо злив воду і трохи віджавши капусту).
І остиглий рис. Добре все перемішуємо.
Формуємо невеликі котлети-голубці і викладаємо їх на розігріту сковороду, змащену невеликою кількістю оливкової олії.
Трохи обсмажуємо голубці з двох сторін, щоб при гасінні вони не розвалилися. Потім повністю заливаємо соусом (перебиті помідори у с / с, крем, сіль і перець за смаком).
Тушкуємо голубці хвилин 30 на невеликому вогні або оговтується в духовку на хвилин 45 при температурі 180 градусів. Готові ліниві голубці ПП поливаємо соусом і подаємо до столу.