Рецепт Ледачі голубці ПП фото

Ледачі голубці ПП
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Капуста, Курка, Куряче філе, Крупи, Мал
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Голубці

Цей рецепт ледачих голубців можуть записати собі прихильники правильного харчування. Готуються вони набагато простіше і швидше, ніж звичайні голубці, а виходять смачними і корисними. Ідеальні для фігури!

Ледачі голубці готуються дуже легко. І якщо у вас мало часу, щоб возитися з традиційними голубцями, то цей рецепт ідеальна знахідка для вас. Сьогодні я розповім вам, як приготувати ліниві голубці ПП. Це смачну і поживну страву. Ледачі голубці ПП - повноцінний корисний обід для прихильників правильного харчування.

  • Куряче філе - 500 грам
  • Мал - 2/3 склянки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Капуста - 600 грам
  • Помідори - 400 грам (у власному соку)
  • Крем 15% - 200 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
ледачі голубці ПП - фото крок 1
Насамперед промиваємо рис і ставимо його варитися в підсоленій воді.
ледачі голубці ПП - фото крок 2
Дрібно шаткуємо капусту.
ледачі голубці ПП - фото крок 3
Заливаємо її на хвилин 5 окропом.
ледачі голубці ПП - фото крок 4
З курячого філе приготуємо фарш з допомогою м'ясорубки або блендера.
ледачі голубці ПП - фото крок 5
Ріпчасту цибулю очистимо й дрібно наріжемо.
ледачі голубці ПП - фото крок 6
Морквину очистимо і натремо на дрібній тертці або середньої.
ледачі голубці ПП - фото крок 7
А тепер готуємо фарш для голубців: в миску до курячого фаршу додаємо моркву, цибуля, сіль і перець за смаком і добре перемішуємо.
ледачі голубці ПП - фото крок 8
Далі додаємо капусту (попередньо злив воду і трохи віджавши капусту).
ледачі голубці ПП - фото крок 9
І остиглий рис. Добре все перемішуємо.
ледачі голубці ПП - фото крок 10
Формуємо невеликі котлети-голубці і викладаємо їх на розігріту сковороду, змащену невеликою кількістю оливкової олії.
ледачі голубці ПП - фото крок 11
Трохи обсмажуємо голубці з двох сторін, щоб при гасінні вони не розвалилися. Потім повністю заливаємо соусом (перебиті помідори у с / с, крем, сіль і перець за смаком).
ледачі голубці ПП - фото крок 12
Тушкуємо голубці хвилин 30 на невеликому вогні або оговтується в духовку на хвилин 45 при температурі 180 градусів. Готові ліниві голубці ПП поливаємо соусом і подаємо до столу.

Схожі рецепти