Рецепт Ледачі голубці ПП фото

Ледачі голубці ПП
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Капуста , Курка , Куряче філе , Крупи , Мал
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Голубці
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Цей рецепт ледачих голубців можуть записати собі прихильники правильного харчування. Готуються вони набагато простіше і швидше, ніж звичайні голубці, а виходять смачними і корисними. Ідеальні для фігури!

Опис приготування:

Ледачі голубці готуються дуже легко. І якщо у вас мало часу, щоб возитися з традиційними голубцями, то цей рецепт ідеальна знахідка для вас. Сьогодні я розповім вам, як приготувати ліниві голубці ПП. Це смачну і поживну страву. Ледачі голубці ПП - повноцінний корисний обід для прихильників правильного харчування.

  • Куряче філе - 500 грам
  • Мал - 2/3 склянки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Капуста - 600 грам
  • Помідори - 400 грам (у власному соку)
  • Крем 15% - 200 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
ледачі голубці ПП - фото крок 1
Насамперед промиваємо рис і ставимо його варитися в підсоленій воді.
ледачі голубці ПП - фото крок 2
Дрібно шаткуємо капусту.
ледачі голубці ПП - фото крок 3
Заливаємо її на хвилин 5 окропом.
ледачі голубці ПП - фото крок 4
З курячого філе приготуємо фарш з допомогою м'ясорубки або блендера.
ледачі голубці ПП - фото крок 5
Ріпчасту цибулю очистимо й дрібно наріжемо.
ледачі голубці ПП - фото крок 6
Морквину очистимо і натремо на дрібній тертці або середньої.
ледачі голубці ПП - фото крок 7
А тепер готуємо фарш для голубців: в миску до курячого фаршу додаємо моркву, цибуля, сіль і перець за смаком і добре перемішуємо.
ледачі голубці ПП - фото крок 8
Далі додаємо капусту (попередньо злив воду і трохи віджавши капусту).
ледачі голубці ПП - фото крок 9
І остиглий рис. Добре все перемішуємо.
ледачі голубці ПП - фото крок 10
Формуємо невеликі котлети-голубці і викладаємо їх на розігріту сковороду, змащену невеликою кількістю оливкової олії.
ледачі голубці ПП - фото крок 11
Трохи обсмажуємо голубці з двох сторін, щоб при гасінні вони не розвалилися. Потім повністю заливаємо соусом (перебиті помідори у с / с, крем, сіль і перець за смаком).
ледачі голубці ПП - фото крок 12
Тушкуємо голубці хвилин 30 на невеликому вогні або оговтується в духовку на хвилин 45 при температурі 180 градусів. Готові ліниві голубці ПП поливаємо соусом і подаємо до столу.

Схожі рецепти