Ледачі голубці для дітей
(покроковий рецепт з фото)
Я вам розповім рецепт того, як приготувати ліниві голубці для дітей. Я б навіть сказала, що вони, як з дитячим садочком через мого дитинства. І на класичне блюдо вони не схожі.
Виглядає це гаряче блюдо, як рагу, хоча інгредієнти для нього класичні: капуста і м'ясо. Маленьким дітям (десь після двох років) таке вже можна вживати в їжу, оскільки тут немає продуктів, які б змогли викликати алергію або ж не засвоїли б. Та й дорослі з'їли б таку смакоту з задоволенням.
- Білокачанна капуста - 400 грам
- Варена яловичина - 300 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Лавровий лист - 3 штуки
- Мал - 0, 5 склянки
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 1, 5 чайних ложки
Заздалегідь зваріть яйця і перейдіть через м'ясорубку варене м'ясо. Лук чистої і Мельк nashinkuyte, пассеруйте в каструлі на олії до прозорості.
Капусту помийте і дрібно наріжте. Покладіть її до цибулі і тушкуйте під кришкою протягом 5 хвилин, помішуючи. А потім влийте трохи води.
Потім додайте томатну пасту, сіль, лавровий лист. Все добре перемішайте. Гасіть ще 5 хвилин.
Далі засипте в блюдо рис, залийте водою так, щоб його повністю накрило. Готуйте гаряче під кришкою 15 хвилин.
Потім додайте прокручене м'ясо. Тушкуйте 5 хвилин і перемішайте. Потім на повільному вогні доведіть блюдо готовності.
Наріжте яйця, додайте їх в самому кінці в гаряче. Ще раз перемішайте. Смачного!