Ледачі вареники для дітей
(покроковий рецепт з фото)
Дітки - це наше все. Хочеться нагодувати їх і смачною, і корисною їжею, а це дуже складно. Діти або їдять то, що є не слід, або взагалі нічого не їдять. Мами бігають у пошуках продуктів і рецептів.
При приготуванні ледачих вареників головне тісто не забити борошном. Тому спочатку в тісто ми додаємо 2-3 ст. Ложки борошна, а решту залишаємо для роботи на столі.
- Сир - 400 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Вода для варіння - 1 літр
- Вишневе варення - 5 Ст. Ложок
- Борошно пшеничне - 5 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 50 грам
Сир помістіть в миску. Розімніть його виделкою.
До сиру додайте цукор, сіль, 1 яйце і борошно. Замісити тісто. Стіл присипте борошном. Викладіть на неї тісто, замісіть його як слід.
Розділити тісто 4 частини. З кожної скачайте ковбаску. Наріжте її на шматочки-фрагменти.
Закип'ятіть воду. Додайте сіль. У киплячу солону воду кидаємо по одному готові шматочки тіста. Перемішайте відразу, щоб тісто не прикипіло на дно каструлі. Варимо до спливання, потім виймаємо шумівкою.
Дістаємо вишневе варення без кісточок. Готові вареники перемішуємо з маслом. Викладаємо на тарілку, зверху викладаємо вишневе варення.
Дістаємо вишневе варення без кісточок. Готові вареники перемішуємо з маслом. Викладаємо на тарілку, зверху викладаємо вишневе варення.