Рецепт Лазанья з шинкою і сиром фото

Лазанья з шинкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Шинка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Лазанья
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 хв.

Рецепт лазаньї з шинкою і сиром простий, блюдо добре на смак, я дозволила собі додати трохи кабачка і не пошкодувала. Лазанья виходить ніжна, з насиченим грибним смаком. Рекомендую.

Опис приготування:

Спочатку треба обсмажити гриби з цибулею, потім додаємо кабачок, спеції, курячий бульйон і вершки. Тушкуємо до готовності кабачка і починаємо формувати лазанью в формі для запікання. Все це справа присипаємо сиром і відправляємо в духовку на півгодини.

  • Шинка - 250 грам
  • Курячий бульйон - 200 мілілітрів
  • Кабачок - 600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Розмарин сухий - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Тісто для лазаньї - 350 грам
  • Печериці свіжі - 250 грам
  • Каперсами - 2 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Вершки - 350 мілілітрів
  • Сир"Пармезан" - 250 грам
  • Часник - 2 зубчики
лазанья з шинкою і сиром - фото крок 1
Приготуємо грибне рагу для лазаньї. У сковороді на олії на середньому вогні обсмажити часник і додамо гриби. Все трохи обсмажити.
лазанья з шинкою і сиром - фото крок 2
Додамо дрібно нарізану цибулю і продовжимо смажити.
лазанья з шинкою і сиром - фото крок 3
Тепер черга кабачків. Їх теж потрібно нарізати і додати до грибів. Трохи протушкувати.
лазанья з шинкою і сиром - фото крок 4
Додаємо сіль, перець, розмарин, перемішуємо все і тушкуємо 2 хвилини.
лазанья з шинкою і сиром - фото крок 5
Вливаємо курячий бульйон і додаємо каперси. Дамо суміші закипіти і тушкуємо на повільному вогні кілька хвилин.
лазанья з шинкою і сиром - фото крок 6
Вливаємо вершки і тушкуємо до готовності кабачка ще хвилини 4-5. Готове рагу зняти з вогню.
лазанья з шинкою і сиром - фото крок 7
На дно форми для запікання наливаємо трохи оливкового масла і викладаємо листи лазаньї. Потім кладемо трохи нарізаного кубиками бекону. Кладемо два ополоника грибного рагу і розрівнюємо ложкою.
лазанья з шинкою і сиром - фото крок 8
Трохи присипаючи сиром.
лазанья з шинкою і сиром - фото крок 9
Викладемо листи лазаньї і знову все повторимо. І так до заповнення форми. Вийде три шари начинки і чотири шари листів лазаньї.
лазанья з шинкою і сиром - фото крок 10
На верхній шар лазаньї прібережём ополоник соусу від рагу, рівномірно розіллємо його на аркуші тесту. Посипем сиром і прикрасимо грибами. Закриємо фольгою і відправимо в духовку на 25 хвилин при температурі 220 градусів. Потім фольгу треба прибрати, podrumânit 'хвилин 15 і можна діставати з духовки.
лазанья з шинкою і сиром - фото крок 11
Готової лазіння дати постояти хвилин 10 і подавати. Смачного!

Схожі рецепти