Рецепт Лазанья з листкового тіста фото

Лазанья з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш , Листкове тісто
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Лазанья
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Лазанья з листкового тіста ще смачніше, ніж лазіння з класичних плоских листів локшини. Готується ця лазіння практично на швидку руку, якщо під рукою є фарш, тертий сир і гриби.


Опис приготування:

У лазанью з листкового тіста можна покласти не свіжі, а консервовані помідори у власному соку, особливо, якщо ви готуєте в зиязикай час. Обов'язково гриби з цибулею зробіть у вигляді соусу, щоб лазіння була соковитою, для цього додайте потрібну кількість майонезу, а краще сметани, не забудьте про спеції. Кожен рецепт можна трохи видозмінювати за своїм смаком. Успіхів і приємного апетиту!


  • Фарш - 600-800 грам
  • Листкове тісто - 400 грам
  • Помідори у власному соку - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Тертий сир - 100-150 грам
  • Гриби - 200 грам
  • Масло для смаження - За смаком
  • Вершкове масло - За смаком
  • Майонез - За смаком
  • Спеції - За смаком
лазанья з листкового тіста - фото крок 1
Підготуйте продукти.
лазанья з листкового тіста - фото крок 2
Фарш підсмажте на сковороді, гриби обсмажте з цибулею на оливковій олії, додайте вершкове масло і борошно, щоб отримати соус. Окремо збийте яйце, майонез і тертий сир. Помідори подрібніть в блендері зі спеціями.
лазанья з листкового тіста - фото крок 3
У форму викладіть листкове тісто, йому - фарш, потім помідори і знову тісто.
лазанья з листкового тіста - фото крок 4
На тісто викладається грибний соус і заливається все яєчним соусом. Посипте сиром і відправте все в духовку.
лазанья з листкового тіста - фото крок 5
Лазанья з листкового тіста
лазанья з листкового тіста - фото крок 6
Запікайте лазанью з листкового тіста при 180 градусах 40 хвилин.

Схожі рецепти