Лазанья з фаршем і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів італійської кухні і не тільки - рецепт приготування лазаньї з фаршем і помідорами. Соковите, ситне і шалено смачна страва для вашого столу.
Лазанья - це дуже відоме блюдо італійської кухні, рецептів існує багато, всі вони різні. Я зазвичай роблю її на готового листкового тіста. Для приготування лазаньї з фаршем і помідорами в цей раз я взяла курячий фарш, але можна зробити її більш насиченою зі свинячим або яловичим фаршем. А готується все просто. Дивимося.
- Тісто листкове - 250 грам
- Фарш - 700 грам
- Лаваш - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Зелень, майонез - За смаком
Обсмажте спочатку фарш з подрібненою цибулею і томатною пастою до готовності.
Розкачайте тісто, викладіть на деко, змастіть майонезом і посипте зеленню.
Викладаємо половину фаршу спочатку.
Потім - шар лаваша. Знову змащуємо майонезом, викладаємо зелень і помідори.
Потім залишився фарш і зелень.
Зверху рясно посипаємо тертим сиром.
Відправляємо запікатися на 30 хвилин в розігріту духовку.
Наша лазанья з фаршем і помідорами готова. Смачного!
Відправляємо запікатися на 30 хвилин в розігріту духовку.
Наша лазанья з фаршем і помідорами готова. Смачного!