Лаваш з рибою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Рулети з лаваша з рибою вже завоювали величезну популярність в якості святкової закуски, і на цей раз я розповім, як приготувати лаваш з рибою і сиром. Рибку використовую консервовану, горбушу.
З начинками такого блюда можна нескінченно експериментувати, додаючи різні овочі, м'ясні вироби або рибу за смаком. Виходить відмінна і дуже проста закуска. Ситно і смачно, а що ще потрібно?
- Лаваш тонкий - 2 штуки
- Горбуша консервована - 1 штука
- Майонез - За смаком
- Зелень будь-яка - За смаком
- Твердий сир - 150 грам
Тонкий грузинський лаваш розстеліть на поверхні столу. Змастіть верхню частину лаваша тонким шаром майонезу.
Розподіліть майонез по всій поверхні лаваша. Тепер витягніть горбушу з банки. Видаліть великі кістки. М'якоть розімніть вилкою. Викладіть на поверхню лаваша фарш з риби. Рівномірно розподіліть його по всьому лаваш.
Подрібніть зелену цибулю. Посипте начинку нарізаною цибулею.
Натріть на тертці твердий сир. Розподіліть його по всій поверхні лаваша.
Тепер акуратно згорніть лаваш рулетом.
Не чекаючи, поки лаваш розм'якне, наріжте його кухонними ножицями на рівні шматочки. Ножиці підходять для цієї мети краще всього.
Ось і весь рецепт, як приготувати лаваш з рибою і сиром. Подавайте блюдо до столу!