Лаваш з рибою і огірком
(покроковий рецепт з фото)
Як мені здається, поєднання червоної слабосоленої рибки з хрустким свіжим огірком без шкурки - краще, що може трапиться з лавашем! а може мені просто подобається цей рулет. Спробуйте в будь-якому випадку!
Смачний і свіжий, лаваш з рибою і огірком в домашніх умовах виходить завжди кращим блюдом вечора. Принаймні, мої гості завжди розхапують шматочки лаваша в першу чергу. Видно, і справді чудове поєднання - риба, сир і огірочок, вірно?
- Лаваш вірменський - 500 грам(1 упаковка)
- Сьомга слабосолона - 300 грам
- Огірки - 200 грам
- Вершковий сир - 100 грам (маскарпоне)
- Спеції - 1 За смаком
- Зелень - 1 За смаком
1. Лаваш розстеляємо і рівномірно змащуємо сметаною і вершковим сиром.
2. Далі, як на фото, викладаємо рибу, огірки, зелень і посипаємо спеціями, якщо хочете. Звертаємо в рулет.
3. Рулет нехай постоїть в холодильнику хоча б годину. Потім нарізаємо, викладаємо красиво на тарілку і подаємо!