Рецепт Лаваш з начинкою в беконі фото

Лаваш з начинкою в беконі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир , Яйця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , На сніданок , Фуршет
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

На мій погляд, це блюдо відмінно підійде для сніданку. Незвичайна форма подачі особливо сподобається дітям, а приголомшливий смак не залишить байдужим нікого. Порадуйте своїх близьких таким блюдом!

Опис приготування:

Ця страва - сніданок для гурмана. У хрустких скибочках смаженого бекону знаходиться тоненький лаваш з яєчно-сирною начинкою. Незважаючи на багатошаровість, блюдо в приготуванні досить просте і швидке!

  • Бекон - 6 скибочок
  • Лаваш - 1 штука (круглий)
  • Цибуля зелена - 4 штуки
  • Сир тертий - 30 грам
лаваш з начинкою в беконі - фото крок 1
Змішайте нарізане яйце, тертий сир і нарізану цибулю. Посоліть і перемішайте.
лаваш з начинкою в беконі - фото крок 2
Викладіть скибочки бекону хрест навхрест. На них покладіть лаваш.
лаваш з начинкою в беконі - фото крок 3
На лаваш викладіть начинку.
лаваш з начинкою в беконі - фото крок 4
Акуратно загорніть лаваш і скибочки бекону.
лаваш з начинкою в беконі - фото крок 5
Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти