Лаваш з начинкою в беконі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.
На мій погляд, це блюдо відмінно підійде для сніданку. Незвичайна форма подачі особливо сподобається дітям, а приголомшливий смак не залишить байдужим нікого. Порадуйте своїх близьких таким блюдом!
Опис приготування:
Ця страва - сніданок для гурмана. У хрустких скибочках смаженого бекону знаходиться тоненький лаваш з яєчно-сирною начинкою. Незважаючи на багатошаровість, блюдо в приготуванні досить просте і швидке!
- Бекон - 6 скибочок
- Лаваш - 1 штука (круглий)
- Цибуля зелена - 4 штуки
- Сир тертий - 30 грам
Змішайте нарізане яйце, тертий сир і нарізану цибулю. Посоліть і перемішайте.
Викладіть скибочки бекону хрест навхрест. На них покладіть лаваш.
На лаваш викладіть начинку.
Акуратно загорніть лаваш і скибочки бекону.
Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин. Смачного!