Рецепт Лаваш по Дюканов фото

Лаваш по Дюканов
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Молочні продукти , Сир , Яйця
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Навіть якщо ви на дієті, то не потрібно обмежувати себе в усьому, важливо їсти правильно приготовлені продукти. Розповім вам про те, як приготувати лаваш з Дюканов, який випікаю в духовці.

Опис приготування:

Зовні такий лаваш дуже схожий на звичний нам тонкий вірменський лаваш. Випікають його в духовці на деку з пергаментом. Лаваш можна використовувати замість хліба, для закусок, наприклад, з сиром, з сиром і зеленню та іншими продуктами. Є його можна відразу або після охолодження, а також його можна зберігати кілька днів.

  • Сир - 150 грам(0% жирності)
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Яйця - 3 штуки
  • Кукурудзяний крохмаль - 100 грам
  • Сіль - За смаком (на кінчику ножа)
1
Сир розімніть вилкою, вбийте до нього яйця і влийте воду, гарненько розмішайте.
2
Посоліть трохи і поступово додайте крохмаль, замісіть тісто ложкою. Залиште його на півгодини.
3
Умовно розділіть тісто 4 частини. Деко застеліть пергаментом, вилийте ¼ частина і ложкою розподіліть по всій поверхні.
4
Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 10-15 хвилин, перевіряйте на готовність по виду.
5
Виконайте те ж саме з рештою тестом, смачного!

Схожі рецепти