Лаваш адигейський
(покроковий рецепт з фото)
Лаваш адигейський - простий і доступний рецепт чудовою закуски, яка підійде і на обід, і на сніданок. Тонкий лаваш з ситної начинкою з помідорів, сиру і адигейського сиру. Дуже смачно!
Перед вами - простий рецепт приготування лаваша адигейського. Начинка готується з подрібненої зелені, сиру, яєць і адигейського сиру. Ретельно перемішуємо інгредієнти і намазуємо їх на лаваш, додаємо помідор, порізаний тонкими часточками. Формуємо з лаваша конвертик (як для шаурми) і запікаємо його в духовці 15 хвилин. Хай щастить!
- Лаваш - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Сир - 200 грам
- Сир Адигейський - За смаком
- Помідори - 2 штуки
- Зелень - За смаком
Змішуємо в глибокій тарілці подрібнену зелень з сиром і адигейським сиром. Вбиваємо два яйця, перемішуємо до однорідності.
Змащуємо лаваш сирною масою. Зверху викладаємо часточки помідорів.
Звертаємо лаваш конвертиком і запікаємо в духовці 15 хвилин, температура 200 градусів. Смачного!