Рецепт Лаваш адигейський фото

Лаваш адигейський
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Азербайджанська кухня
Молочні продукти , Сир , Лаваш , Адигейський сир
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Лаваш адигейський - простий і доступний рецепт чудовою закуски, яка підійде і на обід, і на сніданок. Тонкий лаваш з ситної начинкою з помідорів, сиру і адигейського сиру. Дуже смачно!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування лаваша адигейського. Начинка готується з подрібненої зелені, сиру, яєць і адигейського сиру. Ретельно перемішуємо інгредієнти і намазуємо їх на лаваш, додаємо помідор, порізаний тонкими часточками. Формуємо з лаваша конвертик (як для шаурми) і запікаємо його в духовці 15 хвилин. Хай щастить!

  • Лаваш - 2 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Сир - 200 грам
  • Сир Адигейський - За смаком
  • Помідори - 2 штуки
  • Зелень - За смаком
лаваш адигейський - фото крок 1
Змішуємо в глибокій тарілці подрібнену зелень з сиром і адигейським сиром. Вбиваємо два яйця, перемішуємо до однорідності.
лаваш адигейський - фото крок 2
Змащуємо лаваш сирною масою. Зверху викладаємо часточки помідорів.
лаваш адигейський - фото крок 3
Звертаємо лаваш конвертиком і запікаємо в духовці 15 хвилин, температура 200 градусів. Смачного!

Схожі рецепти