Квасолевий суп на сметані
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ніжний квасолевий суп, приготований на основі звичайної сметани. Використовується всього кілька інгредієнтів, зате суп виходить дуже насиченим і неймовірно смачним. Обов'язково спробуйте!
Перед вами - простий рецепт приготування квасоляного супу на сметані. Попередньо потрібно замочити квасолю в холодній воді, а потім відварити її до готовності. На маслі обсмажуємо борошно з паприкою і сметаною, збиваємо масу віночком. Додаємо зварену квасолю разом з рідиною (при необхідності долийте ще води). Доводимо суп до кипіння і варимо ще 5 хвилин. Вдалого приготування!
- Квасоля - 500 грам
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Паприка червона солодка - 1 Чайна ложка
- Крем - 400 грам
- Сіль і перець - За смаком
Замочіть квасолю в холодній воді на всю ніч.
З ранку промиваємо квасоля і відварюємо її до готовності.
У каструлі розігріваємо олію, додаємо в нього борошно. Обсмажуємо борошно на повільному вогні, ретельно її перемішуючи.
Додайте ложку паприки.
Перемішайте і додайте сметану.
Ретельно збийте масу віночком, щоб не було грудочок.
Тепер засипаємо сюди квасоля разом в с рідиною. Солимо і перчимо до смаку.
Доводимо суп до кипіння, варимо 5 хвилин і знімаємо з вогню. Смачного!