Квас з морської капусти
(покроковий рецепт з фото)
Квас, полезений для травлення, поліпшує обмін речовин і добре впливає на серцево-судинну систему.
У воду покласти каркаде і залишити на день, періодично струшуючи раз в 2 годину. У настій додати ламінарію і цукор, розмішати. Залишити в темному приміщенні на дві доби. Процідити і наповнити налити в пляшки. У всі пляшки додайте по часточці лимона, влийте настойку елеутеррока і додайте сіль. Залиште в холодильнику на добу. Можна пити з льодом.
- Бутильована вода - 3 L
- Гібіскус - 1 Ст. Ложка
- Консервована морська капуста ламінарія - 250 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Лимон - 1 штука
- Настойка элеутерокока на спирту - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
У воду покласти каркаде і залишити на день, періодично струшуючи раз в 2 годину. У настій додати ламінарію і цукор, розмішати. Залишити в темному приміщенні на дві доби. Процідити і наповнити налити в пляшки. У всі пляшки додайте по часточці лимона, влийте настойку елеутеррока і додайте сіль. Залиште в холодильнику на добу. Можна пити з льодом.