Рецепт Квас з морської капусти фото

Квас з морської капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Морська капуста
ПП рецепти
На обід , На полуденок
Напої , Квас
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 дн. 10 г. 0 хв.

Квас, полезений для травлення, поліпшує обмін речовин і добре впливає на серцево-судинну систему.

Опис приготування:

У воду покласти каркаде і залишити на день, періодично струшуючи раз в 2 годину. У настій додати ламінарію і цукор, розмішати. Залишити в темному приміщенні на дві доби. Процідити і наповнити налити в пляшки. У всі пляшки додайте по часточці лимона, влийте настойку елеутеррока і додайте сіль. Залиште в холодильнику на добу. Можна пити з льодом.

  • Бутильована вода - 3 L
  • Гібіскус - 1 Ст. Ложка
  • Консервована морська капуста ламінарія - 250 грам
  • Цукор - 1 Склянка
  • Лимон - 1 штука
  • Настойка элеутерокока на спирту - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
У воду покласти каркаде і залишити на день, періодично струшуючи раз в 2 годину. У настій додати ламінарію і цукор, розмішати. Залишити в темному приміщенні на дві доби. Процідити і наповнити налити в пляшки. У всі пляшки додайте по часточці лимона, влийте настойку елеутеррока і додайте сіль. Залиште в холодильнику на добу. Можна пити з льодом.

Схожі рецепти