Рецепт Квас на вівсі фото

Квас на вівсі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На полуденок
Напої, Квас

Якщо вам належить приготувати охолоджуючий, корисний напій, то придивіться до рецептом квасу на вівсі. Він втаязикє спрагу, насичує організм корисними речовинами, покращує обмінні процеси.

Дуже простий і бюджетний рецепт, як приготувати квас на вівсі, сподобається всім господиням. Він володіє багатьма позитивними якостями: зміцнює здоров'я, допомагає позбутися від зайвих кілограмів. Часу на підготовку йде дуже мало. Має бути тільки почекати, показати зрілість. Після цього досить одного дня - і квас буде готовий до вживання. Цей натуральний напій дуже швидко псується навіть в холодильнику. Так що наготувати його про запас не вийде. Але можна регулювати його кількість, коли ставиться закваска. З півлітрової банки вівса виходить вихід - 2, 5 літра квасу.

  • Овес - 0, 5 кілограма
  • Цукор - 7 Ст. Ложок
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 3 L
квас на вівсі - фото крок 1
1. Візьміть овес, відмірявши його кількість півлітрової банкою. Для цього підходить овес довгастий разом з лушпинням. Зерна вівса ретельно обмийте. Потім складіть в глибоку банку. Залийте сирою водою.
квас на вівсі - фото крок 2
2. У закваску всипте цукор. Досить 5 ст. Ложок. Слідувати, щоб вода не доходила до краю банки. Ретельно розмішайте цукор з вівсом. Поставте в тепле місце.
квас на вівсі - фото крок 3
3. Після закінчення 5 доби видаліть воду з банки (вона не знадобиться). Отриману закваску залийте чистою водою. З'єднайте з медом і цукром.
квас на вівсі - фото крок 4
4. Через добу квас готовий до вживання. Тепер вам відомо, як приготувати квас на вівсі, процідіть напій через чисту тканину або марлю. Поставте охолодитися. Після чого пийте на здоров'я.

Схожі рецепти