Рецепт Квас із сухофруктів фото

Квас із сухофруктів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Сухофрукти
Рецепти без шкоди
На полуденок
Напої , Квас
Кількість порцій: 12-15
Час приготування: 29 дн. 7 г. 0 хв.

Є такі страви, які асоціюються з конкретним продуктом. Наприклад - квас. Коли ми говоримо про цей напій, то розуміємо, що він буде настоюватися на хлібі і дріжджах. А як щодо сухофруктів?

Опис приготування:

Хоча іноді можна помилитися. Коли я дізналася про те, як приготувати квас із сухофруктів, то була здивована. Він робиться на основі сушених фруктів і води. І ніякого звичного складу. Такий напій актуальний в спекотну пору. Він втаязикє спрагу, мабуть, краще холодних соків і тим більше краще шкідливої ​​газованої.

1. Груші і яблука залийте кип'яченою водою. Залиште їх при кімнатній температурі на 3 дня.

2. Потім переставте в холодильник на 20 днів.

3. Після цього процідіть напій, додайте в нього родзинки. Розлийте його по пляшках, які потім відразу ж закупорьте. Залиште шийкою вниз в прохолодному місці на 2 тижні. Квас готовий!


  • Вода кип'ячена холодна - 3 L
  • Ізюм - 70 грам
  • Яблука сушені - 2 склянки
  • Груші сушені - 2 склянки
Хоча іноді можна помилитися. Коли я дізналася про те, як приготувати квас із сухофруктів, то була здивована. Він робиться на основі сушених фруктів і води. І ніякого звичного складу. Такий напій актуальний в спекотну пору. Він втаязикє спрагу, мабуть, краще холодних соків і тим більше краще шкідливої ​​газованої.

1. Груші і яблука залийте кип'яченою водою. Залиште їх при кімнатній температурі на 3 дня.

2. Потім переставте в холодильник на 20 днів.

3. Після цього процідіть напій, додайте в нього родзинки. Розлийте його по пляшках, які потім відразу ж закупорьте. Залиште шийкою вниз в прохолодному місці на 2 тижні. Квас готовий!

Схожі рецепти