Курячий суп з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Корисний і поживний курячий суп з овочами повинен бути в раціоні кожного, щоб забезпечити правильне харчування. Показую і розповідаю, як приготувати курячий суп з овочами для всієї родини!
Я цей суп називаю вітамінний набір, все в ньому є. І він виходить легким! Це ідеально для тих, хто сидить на дієтах або не може дозволити собі їсти жирну їжу. Щоб приготувати курячий суп з овочами можете взяти не тільки курячі ніжки, але я їх вважаю оптимальним варіантом: бульйон виходить поживним, апетитним (а не зовсім позбавленим смаку, як філ), але і м'яса на ніжках досить для супу. Овочі можете додати будь-які, за смаком.
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Часник - 6-8 зубчиків
- Корінь імбиру - 30 грам
- Цибуля - 1 штука
- Перець халапеньо - 0, 5 штуки
- Курині ніжки - 5 штук
- Стебло селери - 4 штуки
- Морквина - 4 штуки
- Cukini - 2 штуки
- Гриби - 8 штук
- Спеції, зелень - За смаком
- Кучерява капуста Кале - 1-2 штук
Підготуйте всі інгредієнти.
Поріжте цибулю кубиками, часник подрібніть. Налийте в казан або каструлю з товстими стінками масло рослинне і обсмажити цибулю з часником до золотистого кольору. Можете обсмажити їх і на сковороді.
Поріжте невеликими шматочками корінь імбиру, перець халапеньо почистіть від насіння і теж поріжте дрібно.
Додайте перець і імбир в каструлю до цибулі і часнику.
Курячі ніжки підготуйте до варіння.
Курячі ніжки підготуйте до варіння.
Викладіть курку до овочів в каструлю, перемішайте, щоб вона злегка обсмажити з усіх боків.
Влийте воду, щоб вона покривала курячі ніжки. Продовжуйте варити на середньому вогні хвилин 20-30. Варити треба до тих пір, поки м'ясо не буде легко відділятися від кістки.
Поки вариться курка, поріжте всі інші овочі, а також гриби на невеликі шматочки. Але і дрібно не варто різати.
Додайте овочі в каструлю і варіть ще хвилин 15-20, до готовності всіх овочів.
Перед подачею обов'язково обріжте м'ясо курки з кісток, щоб вони в супі не плавали.
Рекомендую скропити соком лайма суп перед подачею. Смачного!
Перед подачею обов'язково обріжте м'ясо курки з кісток, щоб вони в супі не плавали.
Рекомендую скропити соком лайма суп перед подачею. Смачного!