Курячий рулет з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Куряче м'ясо вважається практично універсальним продуктом, з якого готуються сотні страв. Одне з таких - курячий рулет з креветками. Це для любителів і м'яса, і морепродуктів.
Якщо ви любите м'ясо і морепродукти, можна з'єднати ці продукти. Дивіться, як приготувати курячий рулет з креветками. Він виходить шалено смачним, а подавати його краще в нарізаному вигляді. З одного курячої грудки виходить чотири рулету. Начиняти такі рулети можна не тільки морепродуктами і сиром, але також чорносливом, сиром, грибами або овочами.
- Куряче філе - 3 штук
- Креветки - 150 грам
- Сир - 150 грам
- Цибуля - 1-2 штук
- Лимонний сік - 50 грам
- Спеції - За смаком
- Імбир - За смаком
1. Відмінний рецепт приготування рулетиків на швидку руку. Така закуска може бути незамінною на святковому столі, оскільки дуже ситна, смачна і естетична.
2. Куряче філе розрізаємо навпіл і ретельно відбиваємо. У мене зазвичай з однієї курячої грудки виходить чотири відбивні. Солимо і приправляємо м'ясо, даємо йому трохи постояти. Тим часом нарізаємо кільцями цибулю і замочуємо його в лимонному соці.
3. Викладаємо на відбивну першим шаром цибулю, другим - очищені креветки, посипаємо все сиром.
4. Тепер загортаємо відбивну з начинкою в рулетик, можна пов'язати або заколоти зубочисткою, після чого змащуємо все спеціями за смаком.
5. Загортаємо все в фольгу і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.
6. Після запікання даємо м'ясу трохи постояти - і можна його подавати до столу.
7. Рулетики красиво виглядають в нарізаному вигляді на великому блюді. Можна викласти їх на листя салату.
8. А можна їх подавати і порційно, полив улюбленим соусом. Дуже добре поєднується з куркою та креветками однаково червоний і білий соус, на ваш смак.