Курячі ніжки в лаваші
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно просте в приготуванні, але ситне і смачне блюдо. Приготувати курячі ніжки в лаваші можна до повсякденного або до будь-якого святкового столу.
Якщо ви любите запечену курочку, прості і нехитрі рецепти, то цей рецепт однозначно для вас! Курка виходить ніжна, м'яка, соковита і просто тане в роті. Готується блюдо дуже просто, але безсумнівно буде гідно навіть святкового столу. Беріть рецепт на замітку!
- Куряча гомілка - 6-8 штук
- Кефір - 200 мілілітрів
- Лаваш - 1-2 штук
- Перець солодкий - 1 штука (болгарська)
- Часник - 3 зубчики
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Горіх мускатний - 0, 25 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 0, 25 чайних ложки
- Перець червоний мелений - 0, 25 чайних ложки
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
У перцю видаліть насінну коробку і наріжте його на частини. Додайте до перцю очищені зубчики часнику.
Подрібніть перець і часник в блендері.
Додайте перець, сіль за смаком, гірчицю, кефір і все добре перемішайте.
У форму викладіть лаваш в два шари так, щоб вийшли бортики.
На лаваш викладіть курячі гомілки. Гомілку попередньо промийте та висушіть.
Полийте гомілки рівномірно підготовленим соусом і запікайте в духовці при температурі 200 градусів протягом 1 годину.
Курячі ніжки в лаваші готові.
Подавати блюдо можна самостійно або з будь-яким гарніром. Смачного!