Курячі котлети з кропом
(покроковий рецепт з фото)
Просто і смачно, а головне, для всієї родини - курячі котлети з кропом. Таке блюдо просто ідеально підійде до будь-якого гарніру - каші, картопля, пюре, макарони, овочі, легкі салати.
Для рецепта використовуємо охолоджене свіже філе, не морожене. За бажанням ви можете додати трохи картоплі в фарш, але без доповнень виходить дуже-дуже смачно! Котлети соковиті і ароматні!
- Куряче філе - 350 грам
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Кріп - 25 грам
- Курячі яйця - 1 штука
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Сухий часник - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Куряче філе промийте, просушіть, наріжте невеликими шматочками.
Цибулю очистіть, сполосніть і наріжте довільно.
Перекладіть в чашу бленера цибулю і курку, додайте дрібно нарізаний кріп, подрібніть все на високих оборотах.
Перекладіть готовий фарш в миску, додайте сіль, перець, сухий часник. Вбийте в миску куряче яйце. Перемішайте.
Сформуйте з фаршу котлети, обваляйте в пшеничному борошні.
Смажте котлети з обох сторін по 4-6 хвилин. Після подавайте котлети до столу.
Смачного!