Рецепт Курячі котлети з батоном фото

Курячі котлети з батоном
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, Для дітей
Гарячі страви, Котлети

Для приготування котлет часто використовують батон. Він зовсім не замінює м'ясо в котлетах, його кладуть для соковитості страви і щільності маси.

Готуємо фарш для котлет з замоченого в вершках батона, курячого м'яса, спецій, лука. Формує і паніруємо котлети, потім смажимо в сковороді на олії до золотистого кольору.

  • Куряче філе - 700 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Вершки 20% - 300 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Майоран сушений - За смаком
  • Паприка мелена - За смаком
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Панірувальні сухарі або борошно - За смаком
  • Батон білого хліба - 60 грам
курячі котлети з батоном - фото крок 1
Ріпчасту цибулю нарізати дрібними кубиками. Можна використовувати комбайн для нарізки (щоб не плакати).
курячі котлети з батоном - фото крок 2
До цибулі додайте м'ясо курки, перекручене на м'ясорубці.
курячі котлети з батоном - фото крок 3
Розмочити батон білого хліба в молоці. Батон попередньо потрібно порвати на шматочки. Так він швидше розмокне.
курячі котлети з батоном - фото крок 4
Батон пом'яти руками, щоб він розійшовся в вершках і вилити до фаршу. Розмішати. Додайте сіль, майоран і мелену паприку.
курячі котлети з батоном - фото крок 5
З отриманого фаршу сформуйте котлети. Обваляйте в паніровці. Панірування може бути будь-який. Я люблю панірувальні сухарі, а ви можете взяти просту муку або вівсяну муку (мелені вівсяні пластівці).
курячі котлети з батоном - фото крок 6
Обсмажте з двох сторін до готовності на рослинній олії. Подайте до столу.

Схожі рецепти