Курячі котлети шматочками
(покроковий рецепт з фото)
Для приготування натуральних смачних котлет шматочками необхідно трохи градієнтів, головні з яких - філе курки і кріп. Отримане блюдо має невелику ціну і невисоку калорійність.
М'які приємні на смак курячі котлети шматочками обов'язково сподобаються вам і членам вашої сім'ї. Для приготування потрібно трохи інгредієнтів. Наявність дрібно нарізаної зелені кропу змінить звичний смак курки, додасть пікантність і внесе різноманітність в кольорове оформлення страви. Котлети шматочками відносяться до недорогих страв, які швидко і легко готуються і завжди знаходять шанувальників. Вони можуть бути рекомендовані для дієтичного харчування.
Дивіться, як приготувати курячі котлети шматочками.
- Куряче філе - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйця - 3 штуки
- Крохмаль картопляний - 5 Ст. Ложок
- Кріп свіжий - 1 пучок
- Майонез - 6 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
1. Перед тим, як приготувати курячі котлети шматочками, потрібно підготувати куряче філе. Помийте, висушіть і наріжте невеликими кубиками.
2. Звільніть зелень від бруду і сміття, вимийте і поріжте дрібними шматочками.
3. Очистіть цибулю від шкірки, поріжте на дрібні кубики.
4. Змішайте курку з яйцями і цибулею, кропом, додайте майонез або сметану. Посипте сіллю, перцем. Перемішайте.
5. Поставте м'ясну заготівлю на кілька годин в холодильник.
6. Смажте курячі котлети на олії в добре прогрітій сковороді. Прожарюйте котлету з двох сторін під закритою кришкою. Про готовність страви говорить золотистий колір котлети.
7. Готові котлети шматочками подавайте з зеленню. Блюдо готово. Смачного.