Рецепт Курячі конвертики фото

Курячі конвертики
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Курячі конвертики - ситне м'ясне блюдо з філе. Дуже нарядно і актуально виглядають на святковому столі. За рахунок того, це блюдо готується досить просто, їм можна балувати своїх"домашніх" .

Опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати курячі конвертики, то прочитайте цей рецепт. Цю страву можна подавати з соліннями, каси, картоплею або ж просто з легким овочевим салатом. Відмінне блюдо для всієї родини!

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Перець болгарський - 1 штука (червоний)
  • Сир твердих сортів - 50 грам
  • Майонез - 4 Ст. Ложки
  • Гірчиця російська гостра - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Сухі спеції - 1 Чайна ложка
  • Часник часточки - 1 штука
курячі конвертики - фото крок 1
Куряче філе ретельно відбийте. У невелику піалочку помістіть майонез, до нього натріть на дрібній тертці або пропустіть через чеснокодавку зубчик часнику. Також додайте сухі спеції за смаком, ретельно все перемішайте. Змастіть соусом курячі грудки з однієї боку, дайте їм настоятися протягом години.
курячі конвертики - фото крок 2
Для начинки в піалку із залишками соусу додайте натертий твердий сир. Відмінно підійде"Маасдам" або"Радомер" . Також додайте в піалку очищений і нарізаний соломкою червоний болгарський перець. Отриману начинку викладіть на куряче філе.
курячі конвертики - фото крок 3
Грудку скрутіть конвертиком. Жароміцних форму змажте рослинним маслом, щоб в процесі запікання м'ясо не прилипало до неї. Викладіть у форму курячі конвертики. Зверху змастіть їх майонезом за допомогою силіконової кисті.
курячі конвертики - фото крок 4
Перед тим, як відправити конвертики в духовку, посоліть їх і присипте невеликою кількістю тертого твердого сиру, щоб вийшла гарна скоринка. Духовку розігрійте до ста дев'яноста градусів, випікайте конвертики сорок п'ять хвилин.

Схожі рецепти