Куряче філе з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Існує величезна кількість способів приготування курячого філе: цілком, шматочками, з начинкою, смажене на сковороді, відварне або запечене. Розповідаю, як приготувати куряче філе з сиром.
Куряче філе за цим рецептом ви можете подати на святковий стіл або урізноманітнити повсякденний раціон. Ви можете використовувати будь-який сир. Фаршироване філе можна запікати в духовці або обсмажувати на сковороді, ви можете зробити і панірування при бажанні. Подавайте блюдо гарячим.
- Куряче філе - 6 штук
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Перець - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Вершковий сир - 230 грам
- Чеддер - 50 грам
- Сіль - За смаком
1. Вимийте куряче філе і витріть його насухо, зробіть кишеню всередині кожного і натріть філе сіллю.
2. Вимийте перець і розріжте його невеликими шматочками. Розігрійте сковороду з оливковою олією і викладіть перець, додайте до нього подрібнений часник і обсмажуйте кілька хвилин.
3. Додайте до перцю вершковий сир і чеддер, перемішайте і прогрійте ще 1-2 хвилини.
4. Приготовленої сумішшю нафаршируйте курячі грудки, заколіть кишеню зубочисткою.
5. Помістіть філе в форму для випічки і відправте в розігріту до 160-170 градусів духовку на 35 хвилин. Дістаньте філе і видаліть зубочистки, подавайте блюдо до столу.