Рецепт Куряче філе з брокколі фото

Куряче філе з брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Овочі , Птах , Курка , Куряче філе , Брокколі
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви з начинкою , Фаршировані , Рулети
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

На одному зі святкових вечерь мене привабила своїм виглядом закуска, яка виглядала дуже апетитно. Спробувавши її, я побігла до хазяйки вечора, щоб дізнатися як приготувати куряче філе з брокколі.

Опис приготування:

Готується куряче філе з брокколі дуже просто. Для того, щоб у вас вийшла корочка ще хрусткою, обмокніте рулетики спочатку в борошні, потім в яйці і тільки після всього цього - в панірувальні сухарі. Усередині ніжно розплавляється вершковий сир з м'якою брокколі. Спробуйте приготувати таку страву у себе вдома, побалуйте своїх рідних і близьких.

  • Куряче філе - 4 штуки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Брокколі - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Шпинат - 1 пучок
  • Масло рослинне - 100 грам
  • Вершковий сир - 250 грам
  • Сухарі паніровочні - 200 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Вино біле сухе - 2 Ст. Ложки
куряче філе з брокколі - фото крок 1
У розігрітій сковорідці на вершковому маслі обсмажте цибулю до прозорості.
куряче філе з брокколі - фото крок 2
Додайте шпинат і вино, обсмажуйте 5 хвилин, поки шпинат НЕ розм'якне.
куряче філе з брокколі - фото крок 3
Після в пательню відправте брокколі, сіль і poperčite, потримайте 2-3 хвилини.
куряче філе з брокколі - фото крок 4
Відбийте філе з двох сторін, приправте сіллю і перцем.
куряче філе з брокколі - фото крок 5
У ємності змішайте вершковий сир зі спеціями.
куряче філе з брокколі - фото крок 6
Викладайте рівномірно начинку, краю м'яса залиште вільними.
куряче філе з брокколі - фото крок 7
Рулетик скрутіть щільно, поставте охолоджуватися в холодильник на 1 час.
куряче філе з брокколі - фото крок 8
Після обваляйте рулетик в панірувальних сухарях з усіх боків рівномірно.
куряче філе з брокколі - фото крок 9
Обсмажуйте м'ясо на середньому вогні до золотисто-коричневого кольору, по 3-4 хвилини на кожну сторону.

Схожі рецепти