Куряче філе з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
На одному зі святкових вечерь мене привабила своїм виглядом закуска, яка виглядала дуже апетитно. Спробувавши її, я побігла до хазяйки вечора, щоб дізнатися як приготувати куряче філе з брокколі.
Готується куряче філе з брокколі дуже просто. Для того, щоб у вас вийшла корочка ще хрусткою, обмокніте рулетики спочатку в борошні, потім в яйці і тільки після всього цього - в панірувальні сухарі. Усередині ніжно розплавляється вершковий сир з м'якою брокколі. Спробуйте приготувати таку страву у себе вдома, побалуйте своїх рідних і близьких.
- Куряче філе - 4 штуки
- Вершкове масло - 50 грам
- Брокколі - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Шпинат - 1 пучок
- Масло рослинне - 100 грам
- Вершковий сир - 250 грам
- Сухарі паніровочні - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Вино біле сухе - 2 Ст. Ложки
У розігрітій сковорідці на вершковому маслі обсмажте цибулю до прозорості.
Додайте шпинат і вино, обсмажуйте 5 хвилин, поки шпинат НЕ розм'якне.
Після в пательню відправте брокколі, сіль і poperčite, потримайте 2-3 хвилини.
Відбийте філе з двох сторін, приправте сіллю і перцем.
У ємності змішайте вершковий сир зі спеціями.
Викладайте рівномірно начинку, краю м'яса залиште вільними.
Рулетик скрутіть щільно, поставте охолоджуватися в холодильник на 1 час.
Після обваляйте рулетик в панірувальних сухарях з усіх боків рівномірно.
Обсмажуйте м'ясо на середньому вогні до золотисто-коричневого кольору, по 3-4 хвилини на кожну сторону.