Куряча ковбаса
(покроковий рецепт з фото)
Кожна мама хоче для свого малюка не тільки смачної їжі, але і безпечної. Я розповім як приготувати курячу ковбасу корисно і смачно! дивіться рецепт!
Для курячої ковбаси візьміть філе. Подрібніть його зі спеціями і сіллю. Додайте манку, сметану, молоко або вершки, яйце. Перемішайте, сформуйте ковбаски і приготуйте їх на пару. Подавайте зі сметаною або соусами. Хай щастить!
- Куряче м'ясо - 500 грам (без шкіри і кісток)
- Яйце - 1 штука
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 100 мілілітрів
- Манна крупа - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Фольга або рукав для запікання - 1 штука
Приготуйте продукти ля ковбаси. Також знадобиться фольга або рукав для запікання, другий варіант для дітей безпечніше. Вага вказано чистого м'яса в списку продуктів. Для ковбаси дієтичної краще взяти куряче філе.
Поріжте філе курки на шматки і відправте в блендер з сіллю і перцем меленим.
Подрібніть м'ясо. Можна скористатися м'ясорубкою.
Перекладіть фарш в глибоку тару, додайте сметану, молоко, яйце, манну крупу. Ретельно перемішайте до утворення однорідної маси.
Маса для ковбаси готова.
Візьміть два квадратика фольги, розділіть фарш на дві частини. Викладіть на змащену жиром фольгу і скрутіть як цукерку, закрутіть краю, тільки не дуже туго, під час варіння ковбаса буде збільшуватися трохи.
Скористайтеся пароваркою або мультиваркою з режим пароварки для приготування ковбаси. Покладіть ковбасу на решітку, налийте води на дно, виберіть режим "пар", час 1 час. Закрийте кришку і стартуйте.
Готову ковбасу остудіть в холодильнику. Зніміть плівку. Готово!