Рецепт Куряча ковбаса фото

Куряча ковбаса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , Для дітей , На природу , На сніданок
Кількість порцій: 2
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Кожна мама хоче для свого малюка не тільки смачної їжі, але і безпечної. Я розповім як приготувати курячу ковбасу корисно і смачно! дивіться рецепт!

Опис приготування:

Для курячої ковбаси візьміть філе. Подрібніть його зі спеціями і сіллю. Додайте манку, сметану, молоко або вершки, яйце. Перемішайте, сформуйте ковбаски і приготуйте їх на пару. Подавайте зі сметаною або соусами. Хай щастить!

  • Куряче м'ясо - 500 грам (без шкіри і кісток)
  • Яйце - 1 штука
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Манна крупа - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Фольга або рукав для запікання - 1 штука
куряча ковбаса - фото крок 1
Приготуйте продукти ля ковбаси. Також знадобиться фольга або рукав для запікання, другий варіант для дітей безпечніше. Вага вказано чистого м'яса в списку продуктів. Для ковбаси дієтичної краще взяти куряче філе.
куряча ковбаса - фото крок 2
Поріжте філе курки на шматки і відправте в блендер з сіллю і перцем меленим.
куряча ковбаса - фото крок 3
Подрібніть м'ясо. Можна скористатися м'ясорубкою.
куряча ковбаса - фото крок 4
Перекладіть фарш в глибоку тару, додайте сметану, молоко, яйце, манну крупу. Ретельно перемішайте до утворення однорідної маси.
куряча ковбаса - фото крок 5
Маса для ковбаси готова.
куряча ковбаса - фото крок 6
Візьміть два квадратика фольги, розділіть фарш на дві частини. Викладіть на змащену жиром фольгу і скрутіть як цукерку, закрутіть краю, тільки не дуже туго, під час варіння ковбаса буде збільшуватися трохи.
куряча ковбаса - фото крок 7
Скористайтеся пароваркою або мультиваркою з режим пароварки для приготування ковбаси. Покладіть ковбасу на решітку, налийте води на дно, виберіть режим"пар" , час 1 час. Закрийте кришку і стартуйте.
куряча ковбаса - фото крок 8
Готову ковбасу остудіть в холодильнику. Зніміть плівку. Готово!

Схожі рецепти