Куряча грудка з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати курячу грудку з беконом в духовці? Я вам все детально розповім і покажу. Куряче філе стає сухим при запіканні, але, додавши бекон, ви зможете це виправити. Смачно і просто!
Дуже рекомендую приготувати таку страву. Його можна використовувати як м'ясний рулет для бутербродів. М'ясо виходить дуже смачним. Використаний копчений бекон радикально змінює смак м'яса. Якщо ви просто запече курку з сиром, то м'ясо буде буквально вареним. А бекон надає смак, аромат, насичує курку і робить її неповторною.
- Куряча грудка - 1 штука
- Сіль, спеції - За смаком
- Сир твердий - 70 грам
- Бекон копчений - 150 грам
- Вершковий сир або сметана - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Для приготування страви візьміть куряче філе з шкірою (куриную грудку). Промийте її і обсушіть.
З усіх боків натріть м'ясо спеціями і сіллю. Я використовую набір спецій для запікання м'яса.
Змастіть частина філе вершковим сиром або сметаною.
Зверху, викладіть нарізану на пластини бекон.
Натріть на крупній тертці твердий сир. Викладіть його поверх бекону.
Сверре філ ruletom Флек, щоб шкурка виявилася зверху. Сколювати чи інакше скріплювати не потрібно. М'ясо відмінно тримає форму. З фольги сформуйте поддончик. Викладіть в нього підготовлене м'ясо. Перенесіть на деко і накрийте м'ясо зверху ще одним листком фольги. Це дозволить м'ясу приготуватися і не втратити соковитість при запіканні.
Полийте шкурку рослинним маслом. Розігрійте духовку до 200 градусів. Випікайте м'ясо в духовці 1 час.
Ще гарячої наріжте грудку і подайте до столу.