Рецепт Куряча грудка з беконом фото

Куряча грудка з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
М'ясо, Субпродукти, Птах, Курка, Бекон
Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви з начинкою

Як приготувати курячу грудку з беконом в духовці? Я вам все детально розповім і покажу. Куряче філе стає сухим при запіканні, але, додавши бекон, ви зможете це виправити. Смачно і просто!

Дуже рекомендую приготувати таку страву. Його можна використовувати як м'ясний рулет для бутербродів. М'ясо виходить дуже смачним. Використаний копчений бекон радикально змінює смак м'яса. Якщо ви просто запече курку з сиром, то м'ясо буде буквально вареним. А бекон надає смак, аромат, насичує курку і робить її неповторною.

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Сир твердий - 70 грам
  • Бекон копчений - 150 грам
  • Вершковий сир або сметана - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
куряча грудка з беконом - фото крок 1
Для приготування страви візьміть куряче філе з шкірою (куриную грудку). Промийте її і обсушіть.
куряча грудка з беконом - фото крок 2
З усіх боків натріть м'ясо спеціями і сіллю. Я використовую набір спецій для запікання м'яса.
куряча грудка з беконом - фото крок 3
Змастіть частина філе вершковим сиром або сметаною.
куряча грудка з беконом - фото крок 4
Зверху, викладіть нарізану на пластини бекон.
куряча грудка з беконом - фото крок 5
Натріть на крупній тертці твердий сир. Викладіть його поверх бекону.
куряча грудка з беконом - фото крок 6
Сверре філ ruletom Флек, щоб шкурка виявилася зверху. Сколювати чи інакше скріплювати не потрібно. М'ясо відмінно тримає форму. З фольги сформуйте поддончик. Викладіть в нього підготовлене м'ясо. Перенесіть на деко і накрийте м'ясо зверху ще одним листком фольги. Це дозволить м'ясу приготуватися і не втратити соковитість при запіканні.
куряча грудка з беконом - фото крок 7
Полийте шкурку рослинним маслом. Розігрійте духовку до 200 градусів. Випікайте м'ясо в духовці 1 час.
куряча грудка з беконом - фото крок 8
Ще гарячої наріжте грудку і подайте до столу.

Схожі рецепти