Рецепт Курник з м'ясом і картоплею фото

Курник з м'ясом і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Випічка , Сідало
Кількість порцій: 8
Час приготування: 50 хв.

Ділюся з Вами рецептом смачного курника з м'ясом і картоплею. Цей рецепт моя паличка-виручалочка, коли на порозі несподівано з'являються гості. Дуже смачно!

Опис приготування:

Буде потрібно всього годину часу і Ваші гості можуть пригощатися соковитим пирогом з хрусткою скоринкою. До того ж, інгредієнти для курника за моїм рецептом Ви точно знайдете у себе в холодильнику!

  • Куряче м'ясо - 300 грам
  • Картопля - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Маргарин - 200 грам (можна використовувати вершкове масло)
  • Борошно - 4-5 склянок
  • Яйця - 2 штуки
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль і спеції - За смаком
1
Насамперед необхідно підготувати начинку. Почистіть картоплю і наріжте кубиком. Порізану картоплю посоліть і перемішайте. З м'якоттю курки виконайте те ж саме. Лук також очистіть і дрібно наріжте.
2
Тепер займемося тестом. Вбийте в ємність яйця, посоліть і перемішайте з водою до однорідності.
3
Розтопити вершкове масло і плавно помішуючи, додайте до яєць з водою.
4
В отриману масу частинами всипати просіяне борошно і замісити тісто.
5
Поділіть тісто на дві частини - одну з яких необхідно зробити побільше для нижньої частини курника.
6
Більшу частину тіста розкачайте так, щоб застелити форму для запікання.
7
На тісто можна викладати начинку. Нижнім шаром йде картопля, далі куряче м'ясо і лук зі спеціями за Вашим смаком. Зверху начинку полийте олією.
8
З другої частини тесту зробіть"кришку" пирога. Кінець кліпу.
9
Поставте пиріг в заздалегідь розігріту духовку на 180 градусів і випікайте до готовності, у мене зазвичай йде на це близько години.
10
Смачного!

Схожі рецепти