Рецепт Курка, запечена з кабачками фото

Курка, запечена з кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Ви вже пробували кабачки, приготовані з ананасовим соком? Це чудова заготовка на зиму, від якої неможливо відірватися. До того ж, її можна використовувати і для гарячих страв. Ось одна ідея!

Якщо у вас немає такої заготовки, можна спробувати запекти курочку і зі звичайними консервованими кабачками, але солодкої пікантною нотки, на жаль, не буде. У такому варіанті сім'я і гості ще довго будуть ламати голову над секретним інгредієнтом страви. Обов'язково рекомендую спробувати, ви точно не пошкодуєте!

  • Куряче філе - 4-5 штук
  • Кабачки в ананасовому соку - 1 штука (баночка 0.5 L)
  • Сир - 250 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Майонез або йогурт - За смаком
курка, запечена з кабачками - фото крок 1
1. Ось такі інгредієнти нам знадобляться. Духовку відразу можна включити і залишити розігріватися до 190 градусів.
курка, запечена з кабачками - фото крок 2
2. Деко змастіть чуточкой масла. Курочку вимийте, обсушити, розріжте вздовж і викладіть на деко.
курка, запечена з кабачками - фото крок 3
3. Посоліть і поперчіть за смаком.
курка, запечена з кабачками - фото крок 4
4. Зверху викладіть кільця кабачків "ананасів" .
курка, запечена з кабачками - фото крок 5
5. І посипте тертим сиром.
курка, запечена з кабачками - фото крок 6
6. Зверху змастіть йогуртом, майонезом або сметаною.
курка, запечена з кабачками - фото крок 7
7. Надішліть в духовку і запікайте близько 45-55 хвилин до рум'яності.
курка, запечена з кабачками - фото крок 8
8. Подавайте до столу курочку гарячою, доповнивши улюбленим гарніром або овочами. Смачного!

Схожі рецепти