Курка, запечена з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Ви вже пробували кабачки, приготовані з ананасовим соком? Це чудова заготовка на зиму, від якої неможливо відірватися. До того ж, її можна використовувати і для гарячих страв. Ось одна ідея!
Якщо у вас немає такої заготовки, можна спробувати запекти курочку і зі звичайними консервованими кабачками, але солодкої пікантною нотки, на жаль, не буде. У такому варіанті сім'я і гості ще довго будуть ламати голову над секретним інгредієнтом страви. Обов'язково рекомендую спробувати, ви точно не пошкодуєте!
- Куряче філе - 4-5 штук
- Кабачки в ананасовому соку - 1 штука (баночка 0.5 L)
- Сир - 250 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль і спеції - За смаком
- Майонез або йогурт - За смаком
1. Ось такі інгредієнти нам знадобляться. Духовку відразу можна включити і залишити розігріватися до 190 градусів.
2. Деко змастіть чуточкой масла. Курочку вимийте, обсушити, розріжте вздовж і викладіть на деко.
3. Посоліть і поперчіть за смаком.
4. Зверху викладіть кільця кабачків "ананасів" .
5. І посипте тертим сиром.
6. Зверху змастіть йогуртом, майонезом або сметаною.
7. Надішліть в духовку і запікайте близько 45-55 хвилин до рум'яності.
8. Подавайте до столу курочку гарячою, доповнивши улюбленим гарніром або овочами. Смачного!